Så kan det gå

Sol, god lunch, skola, sol, yoga, engelska, geografi, OC! Sånt är livet, idag är blogga tråkigt. Men jag mår bra =) Har nog övat mig tillräckligt nu, inför mitten av juli 07 till mitten av juli 08! Jag måste palla, i alla fall skriva i en vanlig bok =) Egentligen borde man göra det varje dag, ha typ en kalender med en sida för varje dag, så skriver man typ vad man gjort, och är på för humör.. Så kan man läsa sen och minnas hela livet haha ;) Skulle vara grymt kul att läsa om några år. Idag orkar jag inte vara så organiserad! Men börjar som sagt känna att jag nog övat klart, eller så vet jag ej vad det är för jag mår toppen. Kanske ska börja skriva vanlig dagbok, men det är ganska Lame det också! (Ibland är det inte meningen att allt ska vara övertydligt). Torsten är i alla fall min favvo! Och nu ska jag dricka te! Fick världens sötaste festinbjudning idag i alla fall. Slutet av april! Ska börja träna och öva på att gå i högklackat redan nu! ;)

Oorganiserad och tråkig 4-ever och ingen bild blir det heller :D

Glassar i solen som vanligt

Den här veckan har gått ovanligt långsamt, kanske en bra kontrast till alla andra veckor som bara flygit förbi med rejserfart! Jag har verkligen ingen lust att plugga, och imorgon som jag skulle shoppa för att jag för en gångs skull har tid, nu vette fan hur jag ska göra.. Ska gå på yoga med mamma imorgon efter skolan i alla fall, skönt! Okej, jag ska inte älta saker för gjort är gjort men hade jag bara inte kunnat göra engelskan igår och idag så hade jag vart fri imorgon och kunnat göra det jag vill istället! Aja, nu är det som det är och jag får göra det bästa av situationen!

Idag var i alla fall totalt mys! Fick gå upp tidigt imorse även fast jag egentligen har sovmorgon på onsdagar, men det gjorde inget eftersom jag hade sovit 8 timmar och var extremt pigg, haha, till skillnad från vissa andra!!! Åkte i alla fall till tandläkaren och blev misshandlad, men jag överlevde! Var sedan lång tid tills skolan började så jag och tess gick och simmade, av någon anledning gillar jag att simma på morgonen! Hum! Sen blidde det i alla fall ingen matte eftersom smart jag var hade jag glömt grejer hemma, så det var bara att åka hem, byta till andra kläder eftersom det blivit varmare! Låg och glassade i solen ett tag innan jag gled in på skolan för att käka lunch på terrassen idag igen! Grr! Sedan hade jag boksamtal på svenskan som varade typ en halvtimme (lång skoldag ffs). Sen blev det glass på kajen vid liljeholmen idag igen, innan jag gled hem för att plugga. Gjorde jag det eller? Nej, cp. Aja, jag skulle ju inte älta saker och ting det blir inte bättre då! ^^ Gamla Bella kommer tillbaka! Måste tänka så, måste! Sen vore det ju bra om man tänkte lite innan också, det skulle ju inte sitta fel alls! Men palla tänka, jo lite!

När jag inte pluggat något alls bara gjort massa onödiga grejer (ej som planerat) ringer mamma och eftersom det är så fint väder undrar hon om jag vill äta pizza på berget i solnedgången idag, IGEN! Jaja, för fan varför inte! Ser tydliga mönster av att jag upprepar typ allt jag gör, men vaffan mer än en gång är najs! ^^

Lite trött på det här fram och tillbaka, skärpning! Men som sagt här är nu och imorgon är imorgon och först då kan något hända för man kan inte spola tillbaka tiden och det vill man inte heller för allt som händer ska hända, punkt slut! "Palla lägga fotboll på bästa sändningstid, jag ska fan slårom!"

GR på livet..

image44

Årets andra premiär

Idag gjorde jag inte alls som jag borde ha gjort, men allt löser sig ändå! På lunchen tog vi med matlådor från lioras och åt ute på terassen i solen, hur mysigt som helst! Likaså hade vi en del av engelska lektionen ute på terassen! När solen skiner och det är alldeles varmt ute, då leker livet! Men kan inte låta bli att oroa mig för och irritera mig en aning på att det är typ minusgrader på morgonen så man måste ta på sig vinterjacka som man sen får bära resten av dagen! Lika dant ska det bli imorrn, blää! Men i alla fall, sol! =) Efter skolan träffa jag tesso, vi satte oss vid fruktparken i liljeholmen, i solen såklart och sen gick vi bort till Stadsmissionen i Gröndal! Blir alltid så irriterad av att vara där när jag inte har pengar, glömde plånboken hemma idag så blev varken glass, donk eller något fyndande! Annars är just Gröndalsbutiken grym, men gå inte dit, den är min!! Sen åkte vi i alla fall hem till mig för att hämta pengar och köpa pizza och sitta på berget i solnedgången med 2.25 cider i handen och pizza i den andra! Seriöst, när man kan sitta på berget och käka middag, då är det vår och då är allt som allra bäst! Finns typ inget bättre, haha! Plus vi hade så sjukt kul, går ej att beskriva men har inte skrattat så mycket på länge haha, och aldrig på det sättet som med tess! <3 Nej nu blir hon sur på mig för att jag skriver (irriterande knappljus tydligen) så ska lägga ner och försöka sussa jag också! Imorgon blir det tandläkare, simma och sedan skoola! Sen hem och plugga, på riktigt! Som jag borde gjort idag, men ibland måste man ta en paus och leva livet!

Från berget! <3

Årets första glass

Hej jag har verkligen ingen lust att plugga! Hatar att jag alltid skjuter upp saker och ting, har haft bra lång tid på mig att skriva den här engelska novellen nu och som vanligt skjuter jag upp det till de absolut sista dagarna, och det mesta jobbet till dagen innan! Nej nu måste jag börja strukturera det här för jag blir så himla stressad av det här, och igår kände jag faktiskt att jag hade ångest över att det är så mycket framöver och även att ta igen + jag var irriterad som fan även när jag vaknade imorse(bloggbevis på det). Jag brukar verkligen aldrig ha ångest, jag brukar för det mesta tänka och känna att allt löser sig - och det gör det faktiskt också, i alla fall i sista sekund. Jag tycker alltså i allmänhet att jag har en skööön inställning, så detta måste göras något åt! Vill på sätt och vis verkligen inte lämna in det här försent, men just nu viiiiiiiill jag veeeeeeeeeerkligen inteeeee! Å andra sidan, vad ska jag annars göra fram till kl 10 då Prison Break börjar? äh...

Efter skolan satte vi oss på kajen i solen och jag åt årets första glass (alltså utomhus och i solen). Jag tror det var då mitt hemska humör raderade ut helt och hållet! Även när jag kom hem satte jag mig med datorn ute i solen ett tag. Såg dock ej så mycket, så blev som sagt inte så länge eftersom solen försvann bakom huset också! Sen gick jag och köpte godis - fick typ akut abstinens! Sen kom mamma hem och jag blev grining igen haha ^^, jag följde i alla fall med henne till mormor som behövde hjälp med lite saker! Jag ääälskar mormors stora villa, snacka om att jag har stora planer för den i framtiden! Framför allt utsikten är fantastisk, med 4 stora balkonger högt upp som vätter ut mot mälarn! Haha, varje gång jag är där sitter jag och fantiserar hur jag skulle renovera och bygga om där om jag fick fria händer! Vi fick mat hos mormor också, gulle! Nu är jag hemma och bör bör bör bör göra engelskan, frågan är som sagt, kommer jag i över huvud hinna klart? Nej urs, nu fick jag nästan lite ångest igen. Får gå ut och prata med psykoterapeutmamma som får ge mig lite bra råd så jag klarar av livet ikväll!

Utsikten!


Ibland måste man få klaga lite

Nä usch, den här morgonen var inte rolig! Hej och hå vad sjukt det är hur snabbt man kan ändra humör, och inte blir det bättre när man vaknar! Sen typ stukar man foten och så vill man bara fortsätta sova och inte vakna upp förens livet är på topp igen, men det går inte för man måste skriva klart en stor jävla fet engelskanovell tills ikväll och hur ska det gå när man bara vill mörda allt och alla? Ska iof vara en horror story så får försöka ta användning av mitt humör istället för att inte göra någonting, det kanske blir asbra, allt som händer ska hända? Så kommer man till skolan och cpläraren är inte här och istället får man någon ful jävla uppgift som ät totalt meningslös så man lägger sig i soffan och lyssnar på kinks istället<3

Du är äcklig!

Det är en jävla tur att Kinks finns i alla fall, ganska komiskt att något så fult kan göra så bra musik <3 Fast om man tänker efter är det nog jävligt bra kap i jämförelse med vad för billig kvantitet man får tag på nu för tiden. Var är min man?

image41

6 dagar
35 dagar
116 dagar?

Day light saving time

Åtminstone ett litet tecken på att vi går mot ljusare tider, även fast vädret vägrar ge med sig! Just nu sitter jag och pluggar, ska göra så gott jag kan för att fortsätta med det resten av dagen/kvällen! Ser verkligen inte fram emot imorgon, ifall jag inte gör mer ikväll! :/ Igår var någolunda oorganiserat, men ändå rätt kul till slut! I alla fall för alla andra som sprang kors och tvärs över hela söder medan jag låg och sov i Amandas säng ;) Mer säger jag inte om det, höhö! Mamma skulle i alla fall komma och hämta mig vid halv 11 imorse, men eftersom det var sommartid och mamma var seg kom hon inte fören extremt mycket senare! När vi är mitt i en av tunnlarna på södra länken får vi såklart punka på vänster framdäck, vingligt kör vi på fälgarna till närmsta bensin station in the middle of nowhere (Årsta). Hej och hå, vad ska vi göra nu? Vi har inget reservdäck utan endast en lagningssats som sista utväg om man är stuck på en landsväg i Norrland för att man typ kört på en spik. Men vårat däck var fullkomligt tömt på luft så det var ju inte att tänka på! Mamma blir såklart lite grinig men håller humöret uppe rätt bra ändå och jag köper en pastasallad till brunch! ;) Vi ringer efter moster som kommer med domkraft och ett av våra sommardäck! Tre brudar ställer vi oss där och försöker byta däck, jag tror såklart att det är ett jättesvårt projekt (haha ingen koll), mamma påstår att hon vet hur man gör och moster brukar tydligen alltid byta sina däck själv! Men i alla fall som tur är får vi hjälp av en ganska ung kille i en raggarbil (fast vi hade faktiskt kunnat göra det själva, men man vill ju inte bli smutsig om händerna lixom). Efter bravaderna går vi in på OKQ8 och köper kaffe och bulle och sätter oss i solen utanför macken och diskuterar livet, haha! ;) Moster tänder en cigg och mamma ska såklart också ha en som i alla jobbiga situationer, hon ska till och med alltid fråga mig om jag vill ha. Men icke, jag röker inte blend!

Äntligen hemma, nybäddad säng och fint väder sätter jag mig och läser om ekologi (p.g.a. mitt minne kommer jag nog bara behöva läsa igenom allt en gång :D) och snart ska jag verkligen fortsätta på min engelska novell!

Idag;
frukost; kladdkaka med grädde och salta pinnar
massa; vatten (mums)
äventyr; punka mitt på södra länken
lärt mig; hur man byter däck (nu skulle jag t.o.m. kunna göra det själv)
jobbigaste; sängen lutade ^^ + hög musik när jag försökte sova (endast p.g.a. att jag inte vill vända på dygnet)
sötaste; mamma
mest dyngraka; amanda
filmklipp; endast elin och amanda vet ^^
tv ikväll; Playa del sol? och Parlamentet
uppdrag; skriva på engelskan

Hejhopp

  

Nu kommer våren tillbaka (tankens skapande kraft)

Det är verkligen helt sjukt vad tiden går snabbt, jag hänger knappt med, eller det gör jag nog som tur är! Allt under kontroll (nästan). Veckorna bara rusar fram och det är snart redan april vaffan, bara 3.5 månader kvar! Börjar gå mot en tid då jag inte kommer fatta att det är sant, och bara 3.5 månader kvar! Och om mindre än en vecka får vi tillgång till nya lägenheten och då börjar operation renovering! Ett av badrummen måste vara klart senast valborg för då måste jag och mamma vara utflyttade från vår lägenhet! De flesta pusselbitar har verkligen fallit på plats nu, ser verkligen fram emot att se resultatet, men vägen dit ska bli minst lika kul! Jag får i stort sätt bestämma det mesta i det lilla badrummet (som ska bli mitt) och det kommer bli helt underbart!:D

Fredagen var minst sagt fullspäckad, fick upp kl 6 och skrev klart min svenska analys, jag har aldrig gjort något liknande i hela mitt liv och är extremt förvånad över hur jag lyckades göra så bra ifrån mig mellan kl 6 och 7 på morgonen! Men ville absolut inte lämna in det försent till nya läraren, så det får vi tacka "allt löser sig i sista sekund" för! Tog även den tidiga tunnelbanan och bussen, så kom inte heller försent! Fast det gjorde jag iof nästan ändå sen när min dator var superseg och vägrade göra som jag ville!

På idrotten var det jag och Malidza som ledde lektionen, jag i mina rosa mjukisbyxor och eftersom jag glömde ta med mig någon annan tjocktröja sprang jag omkring i min ljusgula kofta till det. Jag var ju extremt het, ngt mellan 5 bast och barbapappa! Men såna dagar behövs ju också! Sen kom vår blivande lärare och presenterade sig och det var typ det roligaste jag vart med om på länge, först pratade hon typ som i hey baberiba när dom imiterar drottning Silvia och sedan pratade hon finlandsvenska och haha, hela hon var typ helt rolig! Nu ska jag verkligen börja gå på idrotten, ska t.o.m. se fram emot det! ^^

Efter en (god) lunch på Lioras och geografin begav jag mig till skanstull där jag mötte tesso för att först gå och sola och sedan simma! Vid tjugo över sex plockade mamma upp oss, och Lasse utanför Åhlens och så åkte vi till Fredells (för att kolla på det där kaklet igen) och sedan åkte vi i alla fall hem igen! Väl hemma kom det ännu en hantverkare som vi skulle visa lägenheten för och diskutera med, blir nog så att vi anlitar denna! Jag visade nya lägenheten för therese för första gången, hon tycker inte jag ska måla om mitt rum från typ någon konstig grön färg till vit? Eftersom jag inte ska göra så mycket åt mitt rum i första vändan, utan vänta tills jag kommer hem igen! Den här hantverkaren var nog bäst hittils och det var nog igår kväll som de flesta pusselbitarna föll på plats, allting känns som jag nämde innan jättebra nu (det mesta är mina ideer som gått igenom såklart haha ;).

Sedan åt vi i alla fall middag alla 4, mamma och Lasse trodde att vi var fulla, så kul hade vi alltså! haha ;) I alla fall jag! Mamma är så söt när hon ska göra sina små hitta-på efterrätter! :) Haha! Efter det kollade vi på OC, eftersom båda två missade senaste avsnittet <3 Gud vad jag blev trött, som smittade av sig på Therese så inte långt efter somnade vi och sov sött hela natten (inte konstigt med tanke på att jag gick upp klockan 6 och haft fullt upp hela dagen).

Nu ska jag duscha och fixa i ordning mig, slå in en present :), plugga lite ekologi och sedan bege mig hem till Amanda för att hjälpa henne att fixa i ordning och laga mat inför hennes tjejmiddag ikväll!

Peace

image35
Den här mosaiken vill Lasse&jag ha i köket, men det vill inte mamma! Men vi ska nog lyckas övertala henne! ;) Från kakelspecialisten, till högblanka vita luckor och ek på golv och hylla ovanför diskbänken (där överskåpen vanligvis börjar). GR! Haha, jag vet, jag är alltid inredninskåt! Jag överlever i alla fall väldigt bra med det! :) Som sagt, kärlek vid första ögonkastet!


Reunion Midsommar 06

Vädret tillät ingen jogging, det gjorde inte mitt sömnbehov heller! Lyckade i alla fall ta mig upp, duscha, äta och dra iväg till skolan för att missa att tuben inte går var 5 minut och åka för långt med tvärbanan för att ingen av alla 711 som skulle av inkl. mig själv tänkte på att man skulle trycka på stop knappen. Så kommer aningen försent till Matteprovet, som jag förberett så flitigt att inte göra! Efter skolan fikade vi på Mike's (kan ej stava) och jag åt en varm chockladkaka! GR! Sedan var det i alla fall tänkt att jag skulle plugga så jag gick hela vägen hem (en station extra, haha). Hemma blev det verkligen inget plugga av, Therese ringde så fort jag kom hem och berättade något livsviktigt, sen skulle några hantverkare komma men de var försenade och när de väl kom visade det sig att en av dem hade bjudit mig och amanda på öl och cigg på midsommar, haha ^^ Sedan blev det middag och mamma gav mig en turkos vinflaska i form av en katt! ;) När Lasse var med sa hon att hon skulle dricka upp vinet själv och sedan ge flaskan till mig och så satte hon fingret för munnen ;) Sen fortsatte vi planera och diskutera nya lägenheten. Kollade inte på Top Model, men Lustgården såklart! Tror jag värvade Lasse för han verkade extremt intresserad, hm.. Sedan drack vi te och åt mandeltårta =) Nu är det bums i säng! Godnatt! Imorgon SKA jag verkligen plugga, får tänka på framtiden - helgen, så att jag får lite frihet då istället! Går upp kl 9, vid 12 kommer mamma och hämtar mig och då bär det av på äventyr haha ;)

Natti

image34
R.I.P. Lilla Nyårsafton 12/1

Färska räkor och vitt vin

Läste precis min blogg från när jag var i USA (innan jag bestömmt mig för blogg.se), känns som väldigt länge sen - men det var det ju egentligen inte. Har lite svårt att bestämma mig för hur jag ska göra med konsekvenserna, men antar att jag ligger lågt så länge - tills jag får ett ryck!

I helgen hade jag verkligen ingen lust att blogga, haha hade nog haft tid men den tiden ägnade jag åt andra meningslösa aktiviteter. Jag som hade satt upp en sån bra plan att plugga både lördag och söndag på dan, jag petade inte ens på något vad heter matte, geografi, engelska eller svenska! Men men, jag menar gjort är gjort! Ingen idée att älta det, bara göra det bästa av det som går! Woho! Helgen var i alla fall helt okej. Fredag efter skolan träffade jag Amanda, vi gick och köpte hustler på netto och sedan satt vi i den svaga eftermiddagssolen och åt rulltårta! ;)

Fredags kvällen spenderades hemma hos Julia, lördag blev det thaimat och fest, söndag tog min gudmor med mig på födelsedagsmiddag med hennes släkt och senare på kvällen blev det six feet under, färska räkor och vitt vin med Julia! Igår kom mamma hem från Tallin och gav mig Jean Paul Gaultier Classique! Så himla skönt med sovmorgon imorgon, ska nog ge mig ut och jogga om vädret tillåter sen är det matteprov!!

Min älskling ;)


image33

Hej

139037-10

Men jag vill inte

image34
Och så åker vinterjackan fram igen på heltid!

Godis

Vaknade nog på aningen fel sida, eller hamnade i alla fall på fel sida ganska så snabbt. Lite jobbigt slapp dag, har till mestadels läst min svenskabok, vart ut en liten sväng med mamma, tittat på tv och suttit framför datorn. Försökte göra lite yoga imorse, kom halvvägs! För första gången på väldigt länge köpte jag massa godis - var allt för länge sen jag köpte så mkt godis! Sovmorgon imorgon, sen ser jag fram emot helgen ;) Jag säger bara; tyrkisk peber-shot, lime, socker och hustler! Resten sköter sig självt...

b

Lyssnar på just nu: Lucifer - Jay Z & Kanye West ;)
Jobbigaste skolämnet: Samhällskunskap
Favoritcafé: eh,
Favorittidning: Alla Kök&Badrums-magasin som finns + Cosmopolitan
Största som händer i sommar: Att jag flyttar till Brasilien
Favoritplagg i garderoben just nu: Min hallonröda munkjacka
Längd: 168 cm
Byter gärna garderob med: Mig själv med lite mera ork, engagemang och pengar
Vanligaste färgen på mina kläder: Kanske att svart är lite mera vanligt - annars är allt minst lika vanligt
I sommar kommer jag gå klädd i: Klänning
Men absolut inte i: Jeanskjol
Min yngsta kusin heter: Elis
Favoritmodellen just nu: Eh, haha ska man ha koll på sånt? A.J. i Top Model ;)
Byxa eller kjol? BYXA
Så många skor har jag: Inte så många faktiskt, och ingen aning
Sminktips till allmänheten: Mörkbrunt istället för svart!
Du trodde att han skojade när han sa: eh,
Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Oj, inte den blekaste aning
Senast utlästa bok: Om det ändå vore sant
På rasterna i skolan: Eh verkligen ingenting haha
Mitt rum kan beskrivas som: Personligt, lite för bohemiskt och stökigt (soon to be changed)
Mig själv med tre ord: Blond, hemlig & ganska knäpp
Jag tränar: Yoga, simmning + cyklar och joggar
Jag ville bli när jag var liten: Glasblåsare
Pluggade på universitetet/ högskolan (funderar på att plugga i framtiden): Arkitektur
Linje på gymnasiet: Sam sam (alt. kultur)

Det finns bara en riktigt bra blogg

139037-31139037-31
139037-31139037-32

Fotocollage

image27
Detta är vad jag sysslat med idag! Det finns ett motiv!

Nej fyfan vad segt, jag hade skrivit världens längsta och bästa inlägg och så slarvar jävla blogg.se bort det, jag ska göra det till en oskriven regel att alltid kopiera det man skrivit innan man postar! Funderar över vad det var för meningen med att just det inlägget skulle försvinna, vilket annat skitinlägg som helst, men inte det! Whatever! Gick upp vid 10 idag, hade kunnat sova vidare men bestämmde mig i alla fall för att gå upp! Jag överträffade mina förväntningar ännu en gång när jag släpade ut mig själv i solen och joggade! Sedan åt jag frukost och duschade och började direkt med collaget, som i princip tagit mig hela dagen. Vid 3 gick ut igen och handlade för att sedan återvända och laga pastasallad med limedressing, ölkorv och såklart avocado! Mamma kom hem runt 6 tror jag, då var jag precis klart med collaget - tog längre tid än det ser ut att ha gjort! Men det var det allt värt! Nu har jag ätit god middag (bl.a. färska kronärtskockor) och kollat på Top Model och Lustgården! Ska sova alldeles strax, kanske trakassera mamma lite först med mitt inrednings och planeringssnack i 370 km/h. Innehållsrik dag? Både ja och nej.

Puss på pannan (vet, det är inte jag egentligen)

Dagens kommentar;
du får inte ta hit någon, vi kan inte riskera att få lägenheten vandaliserat nu när vi har sålt den
Förklaring; 
det kommer bli som att få en ny mobil - if you know the feeling
Haha;
http://youtube.com/watch?v=oIaz6zBz1go

Ska det vara så svårt?

Jag vill ha en pojkvän, eller jag vill snarare ha Sarah & Michael's förhållande, eller det vill jag nog inte heller, det är så svårt att förklara!! Fyfan vad trött jag blev helt plötsligt, får chilla lite - kolla oc, kanske göra yoga och plugga, sen ikväll blire chillkrök med klassen (studiedag onsdag&torsdag). Nej juste, jag måste ju försöka göra fotocollaget, kan jag bara hitta hp-cd'n tack? Så att jag kan scanna in alla bilder i datorn, vägrar klippa i minst hälften som jag inte har dubletter på! Jag måste verkligen göra klart det här nu, så jag äntligen kan känna mig aningen mer lättad - det här verkligen tynger mig - när jag väl tänker på det!

Jag vill ha kärlek, NU! Var är min dröm man?

Premiär; att inte ha vinterjacka
Idé; världens bästa till lilla badrummet
Pratar i 370 km/h; jag
Du; tönt
Beröring; har inte ens fått en kram tror jag?
Favoritdricka; vatten
Snacks; lufttorkad skinka och salami ^^
Radikala förändring; mitt rum är stökigt igen
IMORGON; SOVMORGON OCH STUDIEDAG
ska försöka hinna med ett träningspass imorgon, kanske ger mig ut och joggar i vinterviken om det är fint väder, måste nog dessvärre plugga lite, sen brevet och fotocollaget - åtmindstonde collaget :/ Borde egentligen passa på att gå i affärer när alla andra går i skolan och jobbar, menmen.. kanske på torsdag?

Hittade några gamla gotlandbilder från 2003 tror jag, eller kanske 2004;
Gotland
 


Fåglarna kvittrar

Jag har nog inte riktigt förstått att det är vår, det gick så snabbt och jag skulle fortfarande inte bli förvånad om det blir -20 imorgon, eller varför inte +20? Inget vad gäller väder förvånar mig längre, det är liiitee oroväckande! Men det är så sjukt mysigt när solen skiner och bara 10 plus känns som så otroligt varmt, bar min jacka till skolan imorse istället för att ha den på mig! Det var verkligen enkelt att komma upp imorse, vaknade kl 7 av nyheter på radion - skogsbrand i Californien Orange County och att Snoop blivit tagen av polisen! Så var tvungen att springa in och berätta det för mamma, haha ^^ sen var jag i full gång! Det gällde att stöka ner så lite som möjligt eftersom det är visning ikväll också, mamma föreslog att vi skulle ta in på hotell igår bara för att hon inte orkade städa nå mer, haha stackare! Men nu har jag kommit hem och städat det sista, så det ser fint ut igen! I skolan idag var jag helt konstig, haha men det var kul! ^^ När civicsen var slut gick jag och simmade, måste ta tag i träningen igen, sen jag var sjuk har jag hamnat efter - det är typ alltid då det stupar! Det var hur som helst jättemysigt när solen lyste ner i bassängen och vattnet blev alldeles lysande klar blått! Sen bastade jag och köpte en banan för 3.50 ;) Känner att jag blev väldigt detaljerad idag, så kan väl lika bra passa på att berätta att vi fick parmaskinka på Lioras idag, alla tyckte den var äcklig, men inte jag såklart! All kärlek är bra kärlek = all parmaskinka är bra parmaskinka! typ. Snart måste jag utrymma lägenheten, jag undrar vad jag ska göra eftersom jag måste vara back on track halv 7 för då ska vi träffa en till byggsnubbe och det vill jag ju såklart INTE missa. Funderar på att antingen ta en prommenad, men blir inte lika kul när solen gått ner och allt är pretty much grått och trist igen, eller typ gå och handla, finns ingen avocado hemma. =/ Ikväll är det PRISON BREAK, ingen förstår hur mycket jag ser fram emot det <3 (som tur är kan jag åtminstonde leva normalt mellan avsnitten).

image27

All humor är bra humor?

Renovering och inrednings-blogg

Fan vad varmt det var ute idag, tog en promenad bort till Skulpturens hus och åt lunch medan det var visning på lägenheten. Fy fan vad vi har städat alltså, men det allra mest komiska är ju hur skitit det verkligen är, som man inte alls märker i vanliga fall. Var sedan inne i nya lägenheten och kollade, planerade och diskuterade med nån byggubbe. Jag kan garantera att min blogg kommer förvandlas till en "renoveringsblogg" när vi sätter igång och renoverar, typ mitt största intresse att se sånt växa fram! Såg en film igår som handlade om just det, fast det var ett helt hus som byggdes. Hela filmen var sjukt snyggt filmad och det enda man såg var solen i horisonten som sträckte sig utmed Californiens kust. Allt var i så himla fina färger och tomten de byggde huset på låg högt uppe på en klippa, med milsvidd utsikt över havet! Jag bara satt där och myste typ, haha! ^^ Jag vet, jag har lite konstiga intressen. Men jag ser i alla fall fram emot min "renovering och inrednings" - blogg som startar 1 april ;) så kan jag kolla tillbaka på det sen och minnas! ;)

image25
Tro det eller ej, men detta är utsikten från mitt nya sovrum, fast bilden är tagen utanför på gräsmattan sommaren 05, minns fortfarande den mysiga picnicen precis efter att jag kommit hem från USA!

Jag har nyckeln i min hand

Min morsa är störd, haha, fast det är ändå tur att jag har henne, vad skulle jag annars skratta åt? Hennes förklaring till att jag ser "innocent" ut  löd  "Hej jag heter bella och jag skulle kunna gå naken genom hela industriområdet utan att det skulle hända något"... Sen imorse när jag höll på och städade inför visningen imorgon och har mittersta garderobsdörren öppen "Har du barskåpet där uppe?" Högst upp stod en liten, tom vattenflaska och en stapel med engångsmuggar.. Eh? (fråga mig inte varför det stod där)

Jag tycker helt seriöst att min blogg börjar bli töntigare och töntigare, i början var det i alla fall lite cool, men det kanske inte är något man kan styra över?

image24


3 beskvier + åksjuk på tuben

Jag har seriöst börjat bli åksjuk när jag åker tunnelbana! Jag blir typ yr om jag läser tidningen, spelar på mobilen osv.. Öh? Åå jag är typ kär i Prison Break reklamen <3 Sarah & Michael, finns det ngt sötare? NEJ, jag e avundsjuk.. Hoppas det blir måndag snart, jag har börjat längta efter måndagar <3 Lite ovanligt, menmen.. Hade ingen italienska idag så slutade egentligen 11.20 men vi satt kvar jättelänge och käkade ^^ sen drog vi och fikade, på ett fik i liljeholmen som var jättemysigt.. haha sen åkte jag och träffade carro, fick min tröja som hon haft sen i somras :@ och så fikade jag igen! haha, har seriöst stoppat i mig 3 beskvier idag, är nog rekord! Nu är jag hemma, borde plugga men är egentligen inte brådska (stavas det så?) och sen eh skulle man ju kunna sätta upp massa andra mål som man för ovanlighetens skull inte håller, eller så kanske man helt enkelt kan överraska sig själv och göra det? Är excited för imorgon ^^

kram

Baby Boobie

Det här med att orka blogga går verkligen i perioder, precis som med allt annat här i livet ;) Men till skillnad från förra veckan har jag i alla fall den här veckan kännt mig effektiv. Alltid lika bra.. eh.. Jobbade igår, ska tydligen bli en paus nu i vårat projekt, som ska ta vid senare i vår! Liika bra, kommer ha mycket i skolan nu den närmsta tiden, vilket jag är ovan vid! haha :P lr kanske inte helt ovan, men i alla fall! Solade idag och gick i lite affärer med Ella + lånade en bok till svenskan! Helt plötsligt blev klockan jättemkt, men inget att kolla på tv ikväll var jag precis påväg att säga, men det är ju faktiskt Top Model & LUSTGÅRDEN... Inte OC dock :( haha, nejdå jag överlever ;) Sov hos therese inatt så vid gullmars mötte jag en trött Isak som jag fick sällskap med till skolan haha =) ovan vid sällskap numera. På matten gjorde vi en ganska rolig grej och Baby Boobie var helt klart bäst haha ;) Hade bara matte och svenska idag = älska onsdagar som jag alltid tjatar om! Meeeen självklart att man ska tjata om sådant som man älskar, vad är annars meningen med det liksom? ^^ Nu ska jag plugga lite, sy, kanske göra yoga, äta middag och sedan bänka mig framför teven! På återseende,

Peace

Plugga, jobba, sova, plugga.. gulligt liv =)

Om 20 minuter är det Prison Break YEAH! Hinner inte skriva mycket, för måste plugga lite italienska innan! Har verkligen pluggat hela dagen, förutom mitt besök på Kakel Specialisten med mamma *dregel* Nej men herre gud, kan inte komma på senast jag pluggat så här mkt på en dag! Känner mig duktig, ska bli skönt att få krypa ner i sängen och kolla på Prison Break för att sedan drömma hela natten lååång och vakna kl 7 imorgon bitti och gå till skolan :/ Aja, det är lång tid kvar ;D Prison Break, Sova! Imorrn blire plugga och jobba =) och Desperate Housewives! Hinner inget annat fan :/ Men jobba är ju nästan som en fritidssysselsättning!?

NATTI

Det är faktiskt lite vår

Så var det slut igen?! Har inget speciellt att skriva, förutom att det är både skönt och ångest att skolan börjar igen! Men bort med ångesten, snart är det ju vår, eller det har redan börjat faktiskt! Snart kan jag cykla till skolan igen, och jogga ^^ Ser fram emot det! I veckan ska jag plugga, jobba, sy, simma och yoga! Okejdå, jag ska vara lite social oxå!! Urs vad jag är trött på att ha vinterjacka, vill inte ha någon vinterjacka längre! Så himla tråkigt, men man får väl stå ut tills vidare! Nu är det vår!


Första Vårdagen

Sitter och sorterar bilder till ett fotocollage! Det finns ett motiv! Ska nog sova snart! Idag har vi städat/packat/röjt inför visningen nästa helg + vart ute på lite diverse andra ärenden! Jag känner mig på något vis lite mystisk fortfarande, och 'den dolda ångesten' inför allt skolarbete som behöver göras innan måndag ligger någonstans och lurar! Ska jobba imorgon i alla fall, juste det är fredag?! Det går i alla fall bättre nu. Det är tråkigt att säga men jag är nog inte riktigt någon lovmänniska när det är grått och slask ute, då behöver man t.ex. skolan för att komma ut från sin sjöna varma säng, tvn, sina böcker och tidningar, datorn och allt annat småfix man alltid kan sysselsätta sig med.. Hittade i alla fall verkligen många fina kort idag när jag letade foton till collaget, synd att scannern inte har lust att funka längre! Men det var bättre förr, innan digitalkamerans tid! Då tog man verkligen foton, nu tar man väl visserligen också foton, men man tar bort alla som blir dåliga = de flesta (kräsen + inte bildskön)! Hittade bilder från somrarna i skärgården när jag var liten, thailand, island, bilder på mig och mina kompisar när vi var små, segelbilder, fotbollsbilder, diverse små tripper och resor.. Verkligen synd att man inte är lika bildskön längre (att man blivit stor). Bikinin kom idag iaf; underdelen satt som väntat = Perfekt! Det enda som fattas är att jag blir brun!

 

peace