JAG ÄR BLOND OCH SKA FLYTTA

Det här var sissta gången! Nu börjar det bli jobbigt att vara lat, eller inte lat, men det går bara inte :S Varför pluggade jag inte igår, nu efteråt inser jag hur mkt det skulle hjälpt mig att gått dit och gjort det, helt svårt att göra själv! Speciellt med tanke på att alla sitter och gör provet just nu typ? Helt cp, just nu går det verkligen inte bra :S Det är något konstigt som händer! Jag vet inte vad men jag måste ta kontroll över det innan det tar kontroll över mig! Det har vart så sen USA, kanske borde reda ut allt med M&J? Nää, borde inte vara det! Varför kan jag bara inte skärpa mig? Usch, nu får jag verkligen anstränga mig! Kanske blir lite klarare i huvudet om jag yogar, skulle sitta fint.

Egentligen är det ganska tråkigt att blogga om sitt vardagsliv, för det händer ju inte så speciellt mycket nytt! Det var mycket enklare när jag var i USA, för då kom det naturligt hela tiden för det var massa saker man undrade över, nya intryck, inget var sig likt. Därför har jag kommit på att det är mycket roligare att blogga när man är med om någonting ovant, för annars känns det typ som om att man måste skriva så mycket intressanta saker så att alla tror att man har ett jätteintressant och roligt liv! Det orkar jag inte!

Det kom helt plötsligt, men om allt gick som det skulle har vi skrivit kontrakt på nya lägenheten nu och får tillträde 1:a april? Det känns helskummt, speciellt med tanke på att vi först var hel inne på den lägenheten, sen ändrade oss, sen ändrade oss igen till att inte flytta alls, sen la mamma ett spontanbud för att mäklaren ringde upp henne, sen hoppade alla andra av och säljaren gick med på priset, allt var bara hela skummt och bara flöt fram exakt som vi ville/tänkte/hoppades på! Så nu är mina stora frågor, ska jag måla om mitt blivande rum från ?ljusgrönt? till vad? Och hur ska jag kakla och inreda mitt badrum? XD Sen kan man ju alltid hoppas att maktgalen och inflytelserik som jag är, att jag kan vara med och påverka mycket vad gäller resten av lägenheten ^^ Vilket jag såklart kan, frågan är bara hur mycket! Kommer få ordentlig
sjöutsikt från alla rum nu i alla fall! Mamma fantiserar om att utöka våran markyta och lägga trädäck på uteplatsen och runt hela hörnet haha :D Ser verkligen fram emot att göra om badrumen och köket - vad ere för jäkla konstig passion jag har? jaja, JAG SKA FLYTTA!!! AAAAAAAAAH!!! Till lägenheten vi alltid velat ha?

Den här veckan ska jag byta period hade jag tänkt mig, från att vara lite smått butter och likgiltig till att tycka att skolan e rolig och ha hur mycket motivation och ideer som helst och inte känna något motstånd alls! Ska börja nu med att göra en och en halv timmes yoga, sedan åka till Wasa Vaccination och sedan städa och plugga gärnet och fira kontrakt skrivandet? :D SEN, ska resten av veckan bara flyta på!

Kul och lyckad fest i helgen i alla fall =) Spårade inte ur, lagomt mycket och roligt folk, skön stämmning, helt mys ! Dock har jag lyckats tappa bort mitt eget pluskort? och mammas månadskort? Jag får lite smått panik när jag tänker på det, men hittar jag dem inte ere väl bara att köpa nytt :/ FY, på mig! Sen vet jag inte vart min guldiga adidaströja e :( hittar jag den inte kommer jag bli jätteledsen! Känns så tråkigt när dyra saker försvinner och massa pengar går till spillo! jaja, ska väl leta lite efter den nu och hoppas på det bästa, annars ska jag halshugga den som tog den :@

PEACE/en bella utan motstånd med massa energi

PPD på en fredag

Hur kunde jag missa OC i onsdags? Som tur var råkade jag sitta framför tvn, med femman på när reprisen gick! Universum är trotts allt ganska snäll mot mig ibland! ^^ Julgransplundringen är fortfarande inte klar = jag har inte ätit upp alla polkagrisstängerna!

Var hos Wasa Vaccination idag, ska typ vaccinera mig mot 6 olika grejer innan jag får sätta min fot i Brasilien hm ! Sen ska jag göra tuberculos-test och grejer och jag vet inte vad!

Usch den här orkar-inte-plugga-perioden börjar göra mig lite nervös! Får verkligen inte glömma att plugga till civics provet på måndag iaf :/ Får sätta alarm på mobilen eller nått!! Framförallt Söndag kväll är uppbokat gör det! Sen är det massa annat oxå, men det orkar jag inte tänka på just nu för ska ändå inte plugga mer idag (snarare fortsätta med ingenting alls)! BAJS!

Haha, tog i alla fall tag i min tendens att vara lite butter och blev lite glad istället, som det stod i mitt horoskop! Och nu ska mamma bort och kommer inte hem fören söndag kväll!! Jag ska fan ha kul ikväll, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! Och klassen är en svikare, hur kan man banga på klassfest? inte alla men ändå :( haha okey, fest i alla fall? Något får man väl ändå hitta på när mammsen e borta, kommer i och försej hända ganska ofta i vår ^^ yeh... Då kommer jag förmodligen bo ensam i en ännu större lägenhet oxå..

Gör mitt liv spegelvänt

Ajaj, träningsverk igen, bud på lägenhet hit och dit, tandreglering och nya skollokaler! OJSH! Men inget pluggande, om jag stod framför mig själv just nu skulle jag slå mig själv och hoppas på att det skulle hjälpa! En till katt höll precis på att flytta in här alldeles nyss och therese har fått jobb hos en brud med blont hår och svarta toppar! Om universum vill kommer jag få ett nytt rum som e spegelvänt mitt gamla, utan garderobsvägg, med ekparkett och ljus/limegröna väggar?! Köket kommer oxå bli spegelvänt, och vardagsrummet kommer oxå bli spegelvänt fast större! ^^ Sen en extra dusch (min) och 3 sovrum, en hall och ett förråd till! OJSH! Sen sjöutsikt från alla rum, och spegelvänd uteplats oxå juste! Det slog mig just hur fin utsikt de som bor längre upp i huset på den sidan har, helt sött ^^ Min skola ska flytta närmare t-banan, yeh! Inte för att jag kommer gå där nästa år men i alla fall, sen får vi se om jag byter skola till tvåan eller inte!

Nu lagas det mat och varför kan jag inte bli på orka ta tag i saker, orka plugga, orka bara inte slappa humör nångång igen? Skulle sitta fint!

Pöss


You will travel in eternal darkness

Tog jag tag i pluggandet idag? Svar nej! Kommer jag göra det snart? Svar hoppas! Eller jo okejdå, jag ska! Istället åt jag massa nachos med guocamole, åkte till ikea, köpte en kabel, hade sovmorgon, försökte konekta datan med tvn, gick det? Svar Nej! Så kopplade mitt gamla sunkiga ps2 till tvn istället! Hade kul som fan, garvade asmycket, var irriterad, kom på en del roliga saker men drack inte upp mitt te, utan det kallnade :(

Just nu är jag i en lat period, får se om jag gör yoga imorgon innan skolan och sen får vi se vad som händer i mitt spännande liv? Har i alla fall bara matte imorgon och är grovt medveten om att jag grovt mycket borde börja med svenska novelen! Första lektionen med nya engelska läraren idag oxå, orka att jag alltid ska hamna i skolorna/klasserna som får byta lärare hela tiden!

Nu ska jag pussa godnatt på mamma och sen på mig själv!

PUSS

6 Månader som ska bli roliga, intressanta och väl ta varade på

Ska alldeles strax sova, ska bara skriva lite först! =) Usch jag är alldeles för lat ibland, låter bara livet gå utan att ta vara på det? Ibland känns det verkligen så och ibland känns det verkligen tvärt om. Känns som om tiden går oerhört fort just nu, vilket iof är possetivt med tanke på att det bara blir närmare och närmare tills mitt utbytesår i Brasilien. =) Men å andra sidan måste jag ändå ta vara på tiden och göra något roligt av tiden som är kvar? Oj nu låter det nästan som om mitt liv tar slut när jag kommer hem från brasilien, men verkligen inte! Det kommer nog bara ge mig en extra knuff, men är alldeles för 'paranoid' för att inte göra något kul av halvåret som är kvar? Aja, det är väl bara att göra något åt? Och inte vara för 'paranoid', för går man bara omkring och känner att man inte gör något med sitt liv, så kommer man förmodligen inte göra det heller! Så bort med alla negativa tankar!

Var och simmade idag igen, två simm-pass och två yoga pass sedan förra söndagen! Går alltid bra i början, nu får jag verkligen se till att det håller i sig! Yogan känns verkligen bra och simmning oxå, men vet inte om jag tror på så mycket annan träning?! Ska iof börja springa när det blir varmt igen och cykla till skolan. =) Inga verktyg!, jag är sån som alltid tror på sånt som är så naturligt som möjligt när det gäller allt från träning till skönhetsprodukter, och mat!

Så träningen ska jag fortsätta med! Så behöver jag verkligen inte tänka på vad jag stoppar i mig, inte för att jag gjort det förut heller men iaf!! haha.. Okej jag äter nästan aldrig godis eller dricker läsk, utan att ens behöva tänka på det! Men kan ju säga att de flesta inte skulle vara så slimma om de stoppade i sig allt jag stoppar i mig =) eller så äter jag inte så onyttigt som jag tror? Hm.. Det beror ju på hur man ser på saken, jag tycker inte det känns så farligt iaf!! =)

Fan vad mycket smilegubbar jag gör, känns lite nördigt men ändå vill jag lixom göra det för jag känner så haha!! =) :P

Jag måste i alla fall börja sitta mindre vid datorn, ibland är det verkligen inget problem, jag tänker inte ens på att jag inte sätter mig där! Men ibland har jag så mycket att göra från att kolla lägenheter+villor på
www.bovision.se och kolla på badrumsinredning och annat likande! =) Blir nästan lite beroende och ibland orkar jag inte göra något heller, ganska bekvämt sätt ändå att underhålla sig själv! Speciellt på vintern då men helt inte går ut så mycket utan helst myser hemma emellanåt!

Klassfest i helgen? Kommer bli sjukt kul hoppas jag, min klass är ändå rätt så hyffsat skön emellanåt, går inte en enda lektion utan att man har något att garva åt i 5 el 10 min!! =) (jävla smileys asså)

Sedan ska jag börja gå och lägga mig tidigare på vardagar! Punkt slut! Framför allt så att jag hinner sova, och gärna läsa oxå innan jag somnar! Alltid mysigt! Sen försöka inte vända på dygnet för mycket på helgerna, och som therese och jag bestämmde - bara festa på fredagar? :P Skiter sig i och försej redan i helgen! haha

Juste jag måste börja dricka mer vatten igen! Märker ju verkligen av hur mycket piggare man blir, ändå glömmer jag hela tiden?

Snart är typ alla förutom jag 18 :( Vad ska jag göra då? Kommer inte fylla 18 förens efter det att jag kommit hem från Brasilien! :O

Och plugga, får verkligen ta tag i det i veckan så det inte blir som vanligt att man sitter med allt sissta dagarna! Imorgon gäller det på riktigt (precis så sa jag om idag). Ska iof till IKEA imorgon, och köpa kabeln så jag kan koppla bärbara datorn till nya tvn :D Sen måste jag få tillbaka min necessär som jag glömde hemma hos therese i helgen, börjar bli panik!! :P

Nej nu ska jag sova, får se när jag orkar öva mig mer på att blogga igen :P Så att jag blir riktigt bra på det i Brasilien, så att jag kan läsa det om och om igen hela livet och aldrig glömma =)

Peace

Jag snodde min kompis pojkvän och hånglade med Summer i O.C.

Urs vilken träningsverk jag har! Har aldrig vart på Hathayoga Flow förut, bara Hathayoga Lugn och Ashtanga! AH! Får ta det lugnt såhär i början, t.ex. skippa jympan i skolan eftersom det var ända lektionen och istället sova till 11 och drömma HELT sjuka saker, bl.a. att jag snodde en kompis pojkvän - fast inte helt utan samvetskval och hånglade med summer i O.C. Resten går inte ens att förklara :/ eller jo juste, det blåste så mycket ute att ett flygplan höll på att crasha in genom mitt fönster baklänges så mamma och jag sprang ner i källaren (vi har inte ens någon källare), där nere tyckte hon att vi skulle sno en tvättmaskin? Sen när vi kom upp igen sken solen, några grillade utanför mitt fönster OCH det snöade :/ ganska tydliga budskap? ;)

Jag förstår verkligen inte drömmar. Det är nog det konstigaste fenomenet på jorden, jag menar hur fungerar det egentligen? Varför får man inte lära sig det i skolan? eller bara jag som inte fått det? Jo det kanske ska hjälpa oss och genom drömmar kan vi få svar och drömmarna hjälper vår andliga utveckling och bearbetar allt vi tagit in under dagen, men rent biologiskt/kemiskt, vad fan är det för jävla fenomen haha? okey, jag ska inte klaga, det är rätt roligt! Speciellt när man vaknar upp mitt i natten av att någon spränger sthlm!

Jag måste googla på drömmar, nu blev jag hur nyfiken som helst!!! Oj, jag är förvånad över hur svårt det är att hitta bra information om drömmar :O Tydligen vet inte forskarna varför vi sover och inte heller varför vi drömmer, det finns massa olika förklaringar och filosofier om drömmars betydelse långt bak i historien, men biologiskt/kemiskt verkar det vara att i en speciell sömnfas (REM-sömn) drömmer vi, då är hjärnan mer aktiv än under dagen. Sen finns det ju vissa substanser som t.ex. gör så att vi inte kan röra oss. "Det kan vara denna faktiska förlamning som gör att vi i vissa drömmar kan känna att vi inte kan springa, att vi vill gå men sitter fast i lera eller vatten eller att vi försöker skrika utan att det kommer ett enda ljud." Dessutom rör sig ögonen snabbt bakom ögonlocken och fingrar och tår rör sig, men inte resten av kroppen LÄSKIGT!

Sigmund Freud gjorde omfattande drömforskning och menar att drömmar är resultatet av inre konflikter mellan omedvetna lustar (främst sexuella) och spärrarna mot att utföra dessa önskningar. Dessa konflikter uttrycker sig dolda i symbolik i drömmarna.

Hall, E.T. (1966) anser också att drömmarna är symboliska men att de uttrycker vad drömmaren tänker och att meningen således inte är dold. Varför skulle personen dölja sina sexuella lustar i sömnen?

Hobson J.A. (1988) har studerat aktiviteten i neuroner i det visuella systemet som förekommer när man sover. Denna aktivitet, menar Hobson, producerar både ögonrörelser (REM-sömn står för just Rapid Eye Movement-sömn) och fragmentala inre bilder. Drömmarna är resultatet av att hjärnan försöker binda ihop dessa fragmentala bilder och helt enkelt bli klok på dem genom att skapa små historier.

Peace ;)


Orka att man kan få det man vill när man inte vill ha det längre

jag förstår nästan inte hur man gå om en person sådär, det är verkligen helt sjukt :S är lite småchocklad, efter ett halvår får man det serverat på ett silverfat, när man minst anar det.. fast i och försig visste jag det hela tiden, men hade lixom aldrig fått det bekräftat? eller jo, men inte riktigt. människor är ganska störda när det kommer till känslor och att visa att man tycker om någon annan, vad är det som är så jävla svårt med det? inte göra bort sig, inte känna sig underlägsen, makt? jag är så trött på det och ändå så kan jag vara sån själv, men jag vet i alla fall om det. jag säger hela tiden att jag inte ska vara det, det är ju som det är och som om att man kan hjälpa vad man känner? inte för att jag känner något längre och inte för att jag har gjort det på ett halvår men det är ändå så tråkigt när man typ lixom bara snubblar förbi varandra utan vidare för att man är sjuk i huvudet? det är så typiskt, det är alltid så? det man vill ha kan man inte få och när man sen ändrar sig är det precis det man kan få? eftersom den andra fungerade precis på samma sätt. i och försig finns det en eller annan förklaring, men den är oxå sorglig. sen när tiden har gått vågar man helt plötsligt erkänna för nu är det länge sen och då kan ingen dömma en eller sätta en i underläge längre, för det är ju inte så längre? bajs på alla spel och alla fega människor och på alla som är rädd för och inte klarar av sina egna känslor, och eftersom alla är sånna undrar jag hur fan folk "hittar fram" till varandra? det är ju lika för alla, men ibland funkar det i alla fall? för en natt, en månad, ett år eller flera? nej nu ska jag sluta vara så sentimental men man blir ju så sur, man blir helt frustrerad och vill bara, jag vet inte vad man vill men iaf.. allt är så knäppt och tänk vad lycklig jag hade kunnat vara i somras om inte mitt liv hade vart en månad försenat, eller var det kanske 2 veckor?

kan det inte bara bli festival igen?

Ointressant/Intressant

Namn: Josefin Isabella Terinne Nilsson
Födelsedag: 29 Augusti
Mobilsignal: när therese ringer - I Smell PUSSY
Syskon: mina katter
Längd: 168 cm
Min idol: mig själv eller ingen ^^
Mamma kallar mig för: allt möjligt konstigt hon kommer på
Stjärntecken: jungfru
Ögonfärg: ibland är ett blått och ett grönt
Semestrar gör jag helst: Brasilien 07/08
Vikt: perfekt
Jag är kär i: ingen :(
Djur jag har/vill ha: inget men om jag måste välja - kattunge
Gör i min ensamhet: vet inte hur jag får tiden att gå :S
Jag har hånglat med: inte för många, kanske för några
Coca Cola eller Pepsi: cola, men helst ramlösa *tråkig*
Samlar på: festivalarmband
Om min dröm-tjej/kille vore ett djur, vore hon/han: en lemur såklart ^^
Gör om helgerna: super mig full, sover och är allmänt cp
Om jag vann 1.000.000 kr skulle jag: tycka att det var en bra utgångsbudget
Om jag vore en björn skulle jag: vara brunett
Det pinsammaste jag gjort: sagt "är det sant?" i dum bemärkelse
Artist: Vive La Fête
Djur: katt
Maträtt: Honungsgrillierad getost med rödbetor och ruccolasallad
Film: KILL BILL
Låt: I'm Too Sexy
Klädmärke: Forever 21
Årstid: vår
Lag: bajen men inte porr, öl och brudar


Baileys & mjölk

Såg en helt sjuk film på engelskan idag (men rolig). Killen som va typ huvudpersonen drack någon drink hela tiden som såg ut som brunaktig mjölk (inte lika äckligt som det låter). Haha, jag tyckte det såg så gott ut så jag blev helt plötsligt jättesugen på baileys och mjölk, fast jag har aldrig en druckit det haha! Så jag gick omkring och var jättesugen på det hela dan och planerade att jag skulle pröva det när jag kom hem! Så kommer jag hem, efter ett tag kommer jag på att jag var ju jättesugen på baileys med mjölk, så först letar jag i barskåpet INGEN BAILEYS, vi som alltid brukar ha jättestor flaska! Sen hittar jag den till min förfasan TOM i köket, så här har man gått omkring hela dagen och vart hur sugen som helst och SÅ ÄR DEN SLUT??!!

Rosetta Stone funkar inte? :( Jävla biblioteket utgåva alltså, jag fattar heller verkligen inte vad det är för fel??!! Väldigt besviken, här har man varit lat i flera dagar och sen när man väl ska vara lite ambitiös och duktig så får man inte? Jobbigast är ju när man inte ens kan lösa problemet :S Jag som alltid brukar fatta vad problemen är och åtmindstonde tillslut kunna lösa dem, nu blir jag nästan lite aggressiv!

Fan vad jag klagar, lika bra! Var på yoga idag igen, andra gången på mindre än en vecka!! Jag som brukar gå typ var tredje månad lr ngt haha Dessutom så simmade jag igår, och nästan i förgårr, men slutade med att vi bara bastade och duschade haha :P Jag känner mig ganska duktig, frågan är ju hur länge jag kommer hålla det? Hade ju en liknande period i höstas, men sen blev jag sjuk och sen försvann den helt, ibland är jag verkligen dålig på att ta tag i saker!! BURR

I bilen hem idag fick mamma och jag ett ryck, jag tror orsaken till det låg i att jag förselog att vi skulle råna McDonalds på en plasmatv utklädda till reparatörer typ (först skulle vi få den att krångla på ngt sätt oxå). Men iaf, vi får för oss helt plötsligt att möblera om i vardagsrummet. När vi kommer hem har vi en timme på oss innan mamma måste åka iväg igen så vi mublerar om hela vardagsrummet på en timme haha ^^ Jag välter en kaktus och mamma ?bryter ihop? så jag får prata lugnande med henne och då blir allt bra igen! Vi krokar ur och krokar i soffan, flyttar den tunga mattan och allt annat jobbigt, men bokhyllan fick stå kvar! Fan vad mycket damm alltså, fan vad vi är dåliga på att städa ställen som inte är så lättåtkomliga!! Vi hade förhoppningar om att hitta min försvunna fjärrkontroll, men den är fortfarande spårlöst försvunnen, var fan tog den vägen?

Det känns i alla fall helt ovant och konstigt i vardagsrummet nu! Förut var det ju helkonstigt men det var mysigt och mycket mer ombonat på något sätt, plus det såg inte lika plåttrigt och stökigt ut! Nu går det inte att dölja nånting, vi måste rensa ut mycket mer och städa upp aningen mer oxå, sen borde vi nog måla om oxå! Sant som mamma säger, den där tapeten börjar bli lite tråkig! Sen ska vi äntligen slänga ut, eller ge tillbaka 1970-tals tvn till mormor! Och köpa en projektor som ska "lysa" på väggen där ena vinklingen av soffan stod förut! Vilket betyder att bi måste ta bort allt tjaffs från den väggen! HM, eftersom vi ibland är typ ?näst? segast på denna jord undrar man ju hur lång tid det kommer att ta? Får skriva en lista på allt som behöver göras och ge till mamma typ och hota med ngt om hon inte genomför det! :O Plus att vi ska lägga in trägolv i rästen av lägenhet, lägga mosaikgolv i badrummet + lite andra grejer och fixa spegelskjutdörrar till min garderobsvägg!!

Jag är sjukt intresserad av heminredning, undrar verkligen var jag fått det intresset ifrån? Menmen, renovering kommer klart bli en av höjdpunkterna på vårterminen eftersom mamma och lasse måste "tänka" och inte kan flytta förens jag kommer tillbaka från Brasilien typ?

Peace

För att jag vill vara cool?

Jag vet inte var jag ska börja, jag har ingen fantasi nu för tiden. Kolla nu tog det stopp igen, nää kolla det här är ingen ide. Jag kan inte ha ett liv, eftersom jag inte har något att skriva om? Eller så är mitt liv alldeles för mystiskt och gömmer sig när jag försöker hitta på något att skriva om, eller så är det för att jag vet att folk kommer läsa som jag inte vet vad jag ska skriva om. Svårt det här, förmodligen behöver jag bara lära mig att vara lite mer spontan ibland, i verkligheten oxå. Så om jag lär mig att bli mer spontan, kanske jag kan börja blogga? Men varför vill jag ens blogga? För att jag inte har ngt annat liv? För att jag vill att alla ska läsa allt tråkigt jag har att skriva? För att jag vill vara cool? För att det är trendigt med bloggar? För att jag på riktigt vill dela med mig av mitt liv, eller kanske för att det är kul för mig att läsa i framtiden? Men spontan skulle jag ju vara, inte tänka på framtiden? Är man spontan lever man för dager och sitter inte framför blogg.se och försöker skriva något snitsigt för att "det är kul att läsa i framtiden". Det är något som säger mig att jag säger emot mig själv?

Jag hade ju egentligen inte tänk att börja blogga innan Brasilien? För när jag är i Brasilien ska jag deffinitivt blogga, för det är något jag verkligen aldrig vill eller kommer glömma. Sen när man kommer hem får man typ printa ut hela ^^ ifall typ blogg.se går i konkurs eller något, man vet aldrig! Kolla nu har jag skrivit en del i alla fall, men om typ ingenting? Jag känner mig lite som bella i "Underbar och älskad av alla", helt meningslös haha? Fast mest är jag bara meningslös här och nu, vet inte om jag känns som jag just nu när jag sitter här och vräker ur mig typ ingenting, bara massa ord? Men, jag blev nog lite sugen på att börja blogga på riktigt när jag bloggade i USA, inte för att jag bloggade så hemskt mkt när jag var där och inte för att jag tänker skriva var jag bloggade, men i alla fall.

Men hur som helst borde jag bli lite mer spontan innan jag försöker mig på något sånt här, för jag blir inte riktigt nöjd med vad jag åstadkommer för tillfället känner jag. Känns som om jag hade vart mycket bättre på det här förut, eller så ska jag helt enkelt inte ha så stora krav, för det kanske blir bättre med tiden eller? Och inte för att jag tänkte vika ut hela mitt liv här på något sätt, det har jag verkligen inga planer på. Min image är och förblir mystisk och det är inget jag vill eller kan göra något åt! sådetså, ha!

Peace