Det skulle kunna vara bättre

Uppdatering; Klippt håret
Kvällsmat; Pannkakor?
Missade; OC
Jobb; 3h 15min
Skönaste; Antonio
Inköp; Jacka
Favorit affärer; Diesel Store & Miss Sixty Store (betyder inte att jag köpte ngt)
Outfit; Omsydda diesel jeans, grå kjol från 50talet?/tubklänning, gult skärp i midjan, hallonröd munkjacka
Humör; Mystiskt
Humörsvägning; Också mystiskt
Allmänt; Kan någon ge mig en kram?
Heting;

Dajana Lööf
Dajana Lööf är HET!

Prison Break - min enda ljusglimt

Jag känner mig verkligen helt uppgiven. Borde man väl inte göra heller första dagen som "fri". Inte heller när det är Prison Break. Men jo, tydligen. Förmodligen blir allting bättre bara det blir en ny dag, men just nu är jag verkligen ett apatiskt barn. Vet inte ens när eller varifrån det kom, men blir alltid såhär när jag legat hemma flera dagar i rad utan att göra något nyttigt = varit sjuk! Men man tycker ju att känslan kunde upplösas i samspel med att man inte behöver ligga hemma längre, men icke! Jaja, jag får helt enkelt vara apatisk ikväll, sen får jag ta tag i mitt liv imorgon. Lika bra, om jag inte vore apatisk kanske jag skulle vara hyperaktiv och då kanske jag bara skulle bli sjuk igen. Det som händer, är det som ska hända! Men tycker fortfarande att det är konstigt att jag känner såhär när jag äntligen tagit mig utanför dörren, träffat människor, jobbat och hämtat ut paketet (snarare påsen) med kläder jag beställt! Förstår mig inte på mig själv ibland, men tur är väl det! Ska jobba på onsdag (med ella) och på fredag i alla fall också, känndes mest som om jag var ivägen idag, fick byta dator hela tiden! Menmen.. Ska också göra det som jag tänkt på Onsdag, annars kommer det bara bli jobbigare! Ser fram emot att klippa mig på onsdag oxå, och sedan mötet med Antonio ^^

Skulle egentligen på tapetverkstad imorgon med Towe, men läste på hemsidan "tapetverkstad för alla barn", tvivlar på att vi passar in storleksmässigt och "intressemässigt". Vill verkligen ut och shoppa, men vet inte när jag ska hinna.. Sen måste det pluggas oxå på ett lov = livsviktigt = blä! AJA!

Nu ska jag fortsätta vara apatisk i mina gråa mjukisbyxor, sen ska jag kolla på Prison Break, sen ska jag vara apatisk lite till och sen imorgon, då jävlar!


Peace

edit;
jag känner hur "värmen" börjar sprida sig ut i min kropp igen + en bild
sovrum


Inredningskåt

   
Kan inte hjälpa min passion för mossaik i alla dess färger - men framför allt turkos och vit! Inte heller min passion för inkaklade badkar och tvättställ som ser ut som skålar! Trä och sjösten är också grymt snyggt! Rawr, ge mig alltihopa på en gång!

Mönster på tapeterna, Tack!

Gud vad tiden går snabbt!!!! Klockan är redan halv 7 och jag har redan legat är hela dagen - med observation för icke valfrihet! Jag får helt enkelt tänka att det är det bästa för situationen! Har som tur är min dator här med mig i sängen som sällskap, fast sitter (ligger) framför datorn är verkligen inte det enda jag gör! Jag läser veckotidningar och inredningsmagasin och Påven Johanna (Läste ut Om det ändå vore sant  första dagen som sängliggandes) och äntligen, nu har hon faktiskt blivit Påve!! Med minre än en 10del kvar av boken händer det, som vi alla väntat på! Vet inte om jag skulle rekomendera den boken, den är rätt så seg, väldigt lång = väldigt många sidor med väldigt liten text! Jag vet inte om det var ett eller två år sen jag började på den, blir liksom avbruten hela tiden och sen glömmer jag bort att fortsätta läsa i den, plus det är en bok som tar lång tid när man inte är bokslukare som jag inte är! Men den är deffinitivt läsvärd för det är en oerhört bra bok, speciellt i mitt tycke! Får se när jag blir klar med den! Juste, jag kollar lite på teve och filmer oxå, mamma kommer in till mig ibland, jag stapplar mig upp för att äta något emellanåt osv.. ehh.. hemskt innehållsrikt! Gud vad varm jag känner mig just nu = febern går ner!

mönstrad tapet

Gillar mönstret, något liknande - fast i andra färger och med någon detalj i metallic föreställer jag mig som fondtapet i mitt nya rum!


Jag vill utanför dom här väggarna

Söndag, låter inte det ganska glamouröst? Vet inte varför, men fick bara den känslan, kanske för att ett långt, skönt och välbehövt sportlov följer denna söndag istället för en jobbig måndag och sedan en ännu värre tisdag! Fjärde dagen jag inte kunnat göra annat än att slappa hemma - och framför allt ligga i sängen! Visst låter det skönt, men blir precis tvärt om när jag tänker på allt jag skulle kunna ha gjort dessa dagar istället för att ligga sjuk! Okej visst, det kommer förmodlige fler dagar och som tur är ett sportlov, but still Jag vill göra det nu! Jag är rastlös, jag vill komma utanför dom här väggarna!

Jag börjar faktiskt också längta efter våren, och inatt slog det mig, det är bara 4 och en halv månad kvar! Tiden går oerhört fort! Längtar också tills min bikini och mina kläder jag beställt kommer och tills jag blir frisk så jag kan gå i affärer, planera nya lägenheten, träna, jobba och gå och klippa mig!

Snuttan<3


PUNKT SLUT!

Dagens;

Deadline: Onsdag 28/2 kl 18.00
Frukost: C-vitamin citron/lime, kan jang & en hallon/banan smoothie
Sysselsättning: Nysa
Film: Wind River
Bästa: Te
Nya vana: Inte knarka läkerol
Neutrala: Banana split
Irritationsobjekt: min hals
Skrattanfall: går ej att förklara, men gjorde ont
Spårlöst försvunna: näs-spray
Nya inköp: svart bläckpenna
Äckligaste: *censur*
Feber: 37.4
Bok: Påven Johanna
Minne: Island



Bild:

 

Ut i kylan

Sjuk igen =/ Alltid precis när loven håller på att ta vid, tar bakterierna vid :@ Ligger i sängen med datorn i knät, känner mig ganska bra för tillfället p.g.a. alvedon!! Jag som verkligen inte hade planerat det här har lite smått panik 1. Viktig uppgift på italienskan imorgon 2. Ska egentligen jobba ett 3 timmars pass! HM??!! Får se hur jag känner mig imorgon, alltid jobbigt att missa saker och ta igen =/

Men som sagt, första dagen på jobbet igår ;D Vet inte om jag ska skriva för mycket om det här :P Men hade inte tid att skriva om det igår eftersom jag firade fettisdagen ;) med nicole, nicole, elin och elin, haha.. fast jag var inte helt mobbad för det (Ella & Bella). Efter det att jag och Ella (Elin) jobbat klart jagade vi semlor, men det var slut överallt!! Dagen blev dock inte förstörd för det haha, som tur var =) Vi kollade på tv, spelade kort, bakade pepparkaks-kaka(mitt i natten) och inte fören vid kvart i 4 låg jag i sängen, fy? Blev ingen matte, så vid 1 tiden stapplade jag och Ella ut genom dörren mot skolan som började 10 i 2 haha =) Älskar onsdagar! Dom är till och med helt okej med den där lilla mattelektionen inkluderad :D haha..

Började känna mig lite konstig i halsen redan igår kväll, och nu ligger jag här, egentligen ont i hela kroppen men som sagt ibland uppskattar jag faktiskt verktabletter, även fast det känns lite knarkigt! Det var snuskigt kallt när jag skulle hem från skolan, och det blev inte bättre av att när jag gått av t-banan och påbörjat prommenaden ner till hamnen börjar min söta lilla mobil spela "ut i kylan" och varje gång jag hörde "kylan" lr "iskall" blev det ännu kallare än det egentligen var! Ville inte ta av mig vantarna för att frysa händerna av mig, men frågan är vad som egentligen hade varit det kallaste alternativet?


Funtar på att börja skirva en grymm blogg, eller något annat kreativt? Kanske borde lägga ut mer av mig själv och det jag står för, typ mer vad som är unikt för mig? Leva ut min kreativitet på ngt sätt helt enkelt =) Det finns ett motiv! Nu börjat Sex And The City!!!! Sen ska jag sova och hoppas på att min kropp gör det som är bäst för situationen!

139037-10

semla

Att göra på sportlovet (minst):
Köpa ett par Jeans
Gå till kiropraktorn
Klippa håret
Bli i stort sätt klar med ansökningspapprena
Inte vara sjuk
Jobba tre pass


Boktips - Om det ändå vore sant

Måste bara tipsa om en bok, dör av förtjusning varje gång jag läser! Gapskrattar högt för mig själv (dock inte på t-banan), vill bara läsa mer och mer och det är lika spännande hela tiden! Riktigt bra tempo, hur sött som helst, bra budskap och en av de gulligaste kärlekshistorier jag kommit över! Något jag verkligen kan rekomendera, även till er som inte är bokslukare (för det är inte jag heller).


139037-7Arthur, en ung arkitekt i San Francisco, kommer hem efter en jobbig dag. Medan han kopplar av i badet hör han mystiska ljud från garderoben. När han går dit och tittar hittar han til sin förvåning en ung kvinna. Irriterad av intrånget försöker han kasta ut henne.

Lauren som är överlycklig över att någon kan se henne försöker förklara vad hon gör där. Hon berättar att hon varit med om en bilolycka och sedan en tid tillbaka ligger i koma. Hon kan förflytta sig ur sin kropp och byta miljö men har hittills inte kunnat kommunicera med någon.

Arthur är skeptisk men blir till sist övertygad och snart är han också djupt förälskad. En kamp börjar för att försöka få Lauren att vakna ur sin koma och undkomma döden. Men till slut kommer dagen då läkarna bestämmer sig för att stänga av de livsuppehållande maskinerna.

Är lite avundsjuk på er som inte läst halva ännu! ;)

BARA EN VECKA KVAR TILL
PRISON BREAK!!!! Problemet är bara att jag redan sätt de två kommande avsnitten för jag såg dem i förväg eftersom jag trodde jag skulle missa dem medan jag var i USA, men så var icke fallet eftersom dom aldrig sände avsnitten! Hmm.. Ser i alla fram emot det ^^ Mycket tv-serier att följa just nu, är van vid typ max 1 åt gången lr så.. Desperate Housewives, OC & nästa vecka även Prison Break!!! Mycket för mig i alla fall :P

Har kännt mig ovanligt effektiv idag, helt enkelt en bra dag till skillnad från de flesta måndagar. Måndagar & Tisdagar = Hatdagar! Bara p.g.a. vilka ämnen jag har i skolan :/ Dom jobbigaste! Men ska inte klaga! =)

Kommer få SEX H&M klubbkort hem i brevlådan den här veckan, fråga mig inte hur det gick till, mitt svar kommer bara bli: sena nätter och en tankspridd bella. Borde egentligen plugga lite italienska, men frågan är, kommer ja att göra det?

Möblerade om lite på mitt rum idag och första dagen på jobbet imorgon! :O :O :O :D

Olivia Wilde

139037-6

Blixtstilla i 30 minuter utan att andas

Orka fulla killar som skriker utanför mitt fönster?! Fan lite läskigt att sitta innanför mina 3 fönstrade fönster och höra massa aggressiva röster, speciellt när man bor på nedre botten! Tänk om dom börjar banka på mitt fönster lr ngt? haha, tur att jag inte är lika rädd för ljud här utanför som jag var förut, då hade jag typ legat blixtstilla i 30 minuter utan att ens andas för att jag hade varit så rädd! Men typiskt att dom där killarna ska vara där, jag som ville gå ner till vattnet och ta en cigg innan jag går och lägger mig, hör dem iof inte längre! Och nej, jag röker inte regelbundet längre, men fett mysigt ibland alltså =) (t.ex. nu).. Får typ attacker ibland, men sen när jag väl utför det tycker jag typ att det bara är äckligt i alla fall! Jag kommer alltså aldrig kunna bli rökare, omöjligt projekt för mig?! Vore iof rätt najs om det var billigare och jag inte tränade och jag ville ha lungcancer(inte för att jag ngnsin kommer få cancer (säg aldrig aldrig) men iaf).. Känns inte så hälsosamt i alla fall, men får som sagt mina ryck ibland, kan inte hjälpas!

Ska nog fullfölja min plan nu i alla fall, får se hur långt ner mot vattnet jag vågar ta mig =) Lite risky oxå att öppna uteplatsdörren, låter som fan, tänk om päronen vaknar! Äh, det gör dom nog inte!

Peace

Uppdatering;
Förvånad över hur varmt det var ute, jag tror det blir sommar snart! Allt var knäpptyst, snön halvsmält och låg som en trasig, vit, smutsig heltäckningsmatta över gräsmattan, som var grön? Vågade mig inte hela vägen ner till vattnet, satt och tryckte mot husfasade på huk och var kissnödig som fan! Det var tur att jag blev övertalad, ett stort tack till Michelle med stor övertalningsförmåga! =) Utan henne hade jag aldrig klarat det! Lyckades även öppna uteplatsdörren tyst som fan (ansträngande), men päronen snarkade lika mkt efter som innan, så de märkte nog inget i alla fall! Passade på att tömma min jacka på saker innan jag tyst hängde tillbaka den på sin plats, där fanns;


  • en tändare
  • mina nycklar
  • 3 tior
  • 5 enkronor
  • 1 femma
  • ett marlboro menthol paket
  • 4 läkerolaskar
  • en tjuga
  • ett 1dags liftkort från kunsberget
  • mitt terminskort
  • ett lipsyl
  • handsfree till min mobil
  • turkisk peber shot
  • ett paket små gummisnoddar

Jag älskar att överdriva mina nattliga enmansäventyr!

Sov gott (riktat till mig själv)


Bikini 07?

139037-5  139037-6

Jag i sommar, fast brunare och ett ärr mindre ;) vad tycks?

12 timmars sömn, mensverk och födelsedagsfika

- 10 FAVORITER
Färg:
turkos
Mat: honungsgratinerad getost med färska rödbetor och ruccolasallad ;)
Band: Vive La Fête
Film: KILL BILL
Bok: Stekta gröna tomater edit; Om det ändå vore sant
Sport: slalom
Årstid: vår
Veckodag: fredag
Glassmak: citron(sorbet)
Tid på dygnet: förmiddag

- 9 FÖR TILLFÄLLET:
Humör:
tillbakalutad
Smak: fattar inte frågan?
Kläder: gråa mjukisbyxor, ljusbruna fårskinnstofflor och vit klänning/t-shirt från
Forever 21
Bakgrund: min vita vägg :P
Nagellack: inget
Tid: 19.24
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: träningsverk

- 6 HAR DU NÅGONSIN?
Dejtat någon av dina bästa vänner:
ja
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: ja

- 3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
therese
Du tycker om: mamma
Du inte gillar: mamma

- 2 VAL
Kaffe eller te: 
te
Vår eller höst:  vår

- 1 ÖNSKAN: bli kär

Du är ful och äcklig och alldeles underbar

Jag har fått mitt första jobb!

Var är du?

Jag behöver kärlek!

godnatt<3

Random Actions

Idag gjorde jag en sak som fick mig att inse en annan! Vilket var väldigt bra, eftersom jag nog behövde/behöver det! Random actions resulterar oftast i ngt bra, men det vet man inte när man gör dom! För övrigt har jag inte gjort något annat vettigt idag förutom det, jag har bara ätit, slappat, kollat på tv, suttit vid datorn. Skönt, för jag orkar verkligen inte göra ngt annat! Andra bullar blir det därimot imorgon då vi först ska till nya lägenheten och mäta och så, sen ska jag plugga, städa och gå på yoga! Säkert nånting mer oxå, men kommer inte på det nu! Ska alldeles strax ut och äta, sen får vi se vad som händer!

Peace

Ashtanga Vinyasa

Idag är första fredagen sedan jag började gymnasiet som jag slutade 14.30 istället för 11.40! Känndes väldigt jobbigt! Jag är bortskämd!

Sen mötte jag tess och en väldigt extremt het man som gjorde oss båda väldigt vilda! Så ni vill inte veta vad vi gjorde på tuben. Efter det åkte jag i alla fall hem - blev en riktigt härlig snabbis och läste min bok på tuben hem (när therese gått av och vi slutat med vårt). Väldigt bra bok, t.o.m. efter endast 2 kapitell lästa. "Om det ändå vore sant" av ? När jag kom hem lade jag mig i soffan och läste lite inredningstidningar tills mamma kom hem och gav mig en present! Vi gjorde yoga, Ashtanga Vinyasa för den som undrar, den mest fysiska av alla! Sen lagades det mat och lasse kom och jag satte mig här!

Vad händer för spännande ikväll måntro?


Rosetta Stone

Vill ha, vill ha, vill ha!

Bajs

Jobbigt, helt plötsligt blev jag på asdåligt humör! Jag som brukade gilla italienskan, nu är den fan bara jobbig! Plus jag kommer bli helt förvirrad när jag ska lära mig portugisiska. Hoppas det bara är en daglig liten fas, annars kommer jag få damp! Va e de för fel? Nog vet jag det, men jag måste lära mig att bortse från det, bara skit i det. Det är fan 8 februari! :O Snart bara 5 månader kvar, fast det är ganska hemligt!

du är en jobbig liten ****

Om det ändå vore sant

Jag är ett levande bevis på att allting löser sig i sista sekund!


139037-4

Pandoras Ask

Stockholm är så litet att den som skriver min svenska novell får ett ligg! Den ska grundas på myten "pandoras ask" och vara klar imorgon! Du gråhåriga man vid namn torsten, hör av dig! Jag väntar på dig och saknar dig!

FECKE TISDAG

FAN DET ÄR TISDAG IMORGON! SCIENCE, CIVICS, ENGELSKA OCH ITALIENSKA! VA ERE FÖR FECKE DAG? SLUTAR TRE OXÅ!

Naturkunskapen är iof rätt okej, det är lixom inte jobbigt å andra sidan, bara gulligt med alla ekosystemen och djuren som äter varandra =) Och å tredje sidan har vi vikarie på samhällskunskapen, hon va rätt skojjig! Så kommer nog överleva det oxå, och engelskan och italienskan är ju oxå faktiskt helt okej! Vad klagar jag på? Bättre tisdag lär inte komma på länge ^^ Kommer bli kuuul imorrn, sen plugga gärnet på svenskan, kommer oxå bli ASKUL!

Simmade iaf idag, och fick versta lyckokicken! Plus yoga igår, det går bra det här, jag har inte lagt ner det ännu iaf :D

Bajs

Inte min grej

Blogga är nog inte min grej! Känns mer som ett överpresterat tvång än något roligt att se fram emot! Dessutom börjar "bloggsverige" bli överdrivet och nästan på gränsen till töntigt! Finns flera tusen bloggar där ute, och bakom varenda en sitter en utseendefixerad och "modekunnig" som försöker langa så många fester och dyra inköp som möjligt! Åtmindstonde ett imponerande liv skrivet med 'touch of pink' ?

Min lilla rosa snutt<3

Gud vad rädd jag blev, men så hittade jag min rosa lilla snutt och la mig i sängen och gosade lite med den. Man kan komma till min skola på ca 16 minuter, men då blir marginalerna så exakta, t.ex. man kommer fram till busshållplatsen 29 och börjar 30. Eller så gör man som ella och tar bussen som går 42, kommer fram 46 och börjar 30 haha =)

Fick lite tid över här på morgonen, eftersom vi inte har någon exakt tid att komma till skolan idag. Men ska gå om en kvart nu så jag better snabbar mig så jag inte missar tuben eller bussen eller glömmer ngt eller så, som vanligt. Fy det är redan torsdag och fan heller att jag pluggat spec mkt :P aja, det lööser sig alltid.. det blir finemang...

Peace&Love

Purpurfärgen och hata SL/SEB

Vet inte om det är SL eller SEB som jag ska hata för tillfället, egentligen är det nog SEB men känns mer naturligt att hata SL. Såg i alla fall precis på en jättebra-söt-sorglig film på kanal+film2 (jättestolt över mina mystiska kanaler) och nu måååååste jag sova men e fett lack för jag skulle köpa sl kort, glömde igår, glömde idag och sen nu när jag äntligen skulle så vägrar det fungera, så skiter nästan i att göra det på nätet, jag ska fan heller ändå inte tappa bort det igen. Hjälp, tänk om jag gör det? Men det tar typ 4 dagar att få det, hade jag gjort det i måndags hade jag kunnat fått det på fredag nu kommer jag inte få det fören nästa vecka och vad ska jag göra utan kort med endast 7 enkelbiljetter kvar i så många dagar? URS, sissta gången jag försökte sa jag tyst för mig själv "funkar det inte nu så köper jag det fan imorgon", jag tryckte på 'knappen' OCH DET SKET SEJ?! orka.. jag blir lite ledsen... speciellt med tanke på att jag lyckats tappa bort 2 kort redan :(

nä nu ska jag sova och imorrn ska jag plugga och sen ska jag köpa sl kort och sen ska jag plugga igen och sen ska jag plugga ännu mer och så ska jag dricka massa vatten hela tiden..

Peace