Långhelg, fint väder och massa nya kläder

Undrar om vi kommer att hinna, antar att det inte finns något annat att göra så... Men fint väder, massa nya kläder, långhelg och inflytt i en ny och fräsh lägenhet! Gr, kan nog inte bli så mycket bättre med tanke på att det är sommar snart också. Men nu är jag trött och ska sussa, blir nämligen väckt kl 8 imorgon bitti! :/ Det är så det är när man är ute i sista sekund, illa... Var på ikea idag, köpte en del grejer, men mera garderobsinredning behövs fortfarande.. Får klara mig tills vidare, då vi åker till fredells eller så!

Välkomna till mitt bombnedslag! Kan seriöst inte förstå att jag flyttar, det är sjukt - som varje gång man flyttar! Det tar liksom några veckor innan man fattar att det verkligen har hänt! I helgen ska jag i alla fall förutom att bära flyttkartonger och säga adjö till min gamla säng, njuta av växthuseffekten, jobba (gr), gå på stor fest och fira valborg = misär (bara det sista alltså).

Nej men nu blire godnatt, puss och kram!


Enkelt och stilrent

Äntligen klar med mitt personliga brev, trodde aldrig att det skulle bli så bra som det blev! Men det verkligen äger, haha! ;) Idag var det stört varmt, för andra gången cyklade jag till skolan i bara en tjocktröja (om ens det)! Tiden går oerhört fort och oj vad jag hade ont i fötterna när jag kom hem! Årets första grillning, kan dock inte godkänna den helt och hållet eftersom vi åt inomhus sen, men man tager vad man haver! =) Fattar inte det här med Brun Utan Sol, ska man köpa en sprayflaska för ansiktet och en för kroppen går det på över 300 spänn? Hm, jag måste kolla upp det där bättre!

Åh, allting börjar äntligen bli mer och mer klart i lägenheten nu och även fast allt inte är på plats ser man redan nu hur fint det kommer bli! Som det ser ut nu kommer jag inte behöva bo hos någon annan, men jag kommer behöva borta tänderna i köket tills underskåpen till tvättstället är på plats (en riktig överasking att dem ej var med i leveransen). Det kommer bli SÅ HETT iaf! ;) Enkelt och stilrent som bas, sen får vi trixa till det med annat! Men mitt badrum har dom inte börjar kakla ännu :@, bara lagt värmeslingor i golvet och sågat ut för spottarna i taket! =) Vi får se när det blir klart! :O Blev inte så mycket bilder och raporter på renoveringen trots allt, kanske för att det inte var så himla kul ändå! Lite otur med hantverkare och annat, men resultatet kommer det nog inte bli något fel på, även fast vägen dit inte var att sväva på moln precis..

Nu ska jag sussa snart tror jag, imorgon blir det skola sen blir det nog tyvärr hem direkt och PACKA! Måste försöka få iväg mamma med mig och köpa BUS-spray, för med det och party-feet ska det nog gå ganska bra på lördag! ;)

Peace out


Singing in the rain

Gick upp som vanligt imorse trots att jag hade sovmorgon. Så hann med att plugga lite och en joggingtur innan jag cyklade till skolan! =) Första gången jag cyklade i klänning tror jag nog att det var! Ikväll är det musikal - Singing in the rain på Oscarsteatern, vi fick det i julklapp av mormor! Men då visste vi ju inte att det skulle vara mitt i allt det värsta! Haha, men vad finns det att göra! Kan ju inte lämna lilla mormor helt heartbroken ensam med moster! =) Nu ska jag plugga, sen ska jag in till stan och käka med mamma innan musikalen.

Jag säger ju att allting alltid löser sig! =)

Att göra innan lördag:
Köpa klänningen?
Köpa nån brun utan sol-spray
Köpa party-feet
Helst av allt skulle jag ju vilja ha sånna där leggings också, men var finns sånna?
OCH EN JÄVLA MASSA MER! AAAAH!

Puss


Idag

Den här känslan gillar vi inte, rekommenderar starkt inte! Frågan är, Varför? Jag har hur mycket som helst att göra, och så blir det såhär. Ibland undrar man ju var det kommer att sluta. Haha, hjälp? Idag började jag tänka på vad jag ska göra i sommar? Vad fan ska man göra? Kommer iof bara vara i Sverige i en månad, men ändå? Nej idag är nog inte en dag att tänka på det. Klockan är snart sex och jag har bara luffat omkring fram tills nu även fast jag har typ 3000 saker för mycket att göra. Jag är ju farlig för mitt eget bästa, men som min söta sida alltid lyckas klämma fram - det löser sig alltid! =) Men idag är iaf inte att rekommendera, varför? Hittar ingen som helst anledning så för nöja mig med: humörsvängningar!

Kärlek på Prison Break iaf! Men blev helt chockad, någon jävel ?har? lurat i mig att det var sista säsongen. Så först fattade jag totalt nada, vah? är det så här det slutar? nej men va hallå? Sen förstod jag - det kommer en till säsong, sen sa efterrösten - Prison Break är tillbaka i höst. Jag baaaaah eeeeeh?

Mamma och jag är som ett gammalt gift par! ^^ Finns ju bara en säng i lägenheten just nu eftersom vi håller på och flyttar, så hon var tvungen att sova i min säng med mig. Sen börjar vi tjaffsa och det hela slutar med att hon går och lägger sig på soffan! HAHA, humor! ^^

Puss på F iaf! <3

Känslan av att allt löser sig

Okej, det känns inte riktigt är okej att skriva tre inlägg på en dag. Men jag måste bara skriva av mig lixom. Just nu har jag en men-gör-nått-då-för-i-helvete period, no inspiration och ingen motivation! Bajs, men det löser sig, det vet vi ju alla att det gör, inte sant? ;) Det som började så bra igår, och nästan började bra idag. Jag hade typ hunnit lika mycket ifall jag hade jobbat som jag gjort nu, förutom kolla på repricen av O.C. och jogga och göra totalt (nästan iaf) meningslösa grejer! Tess skulle lika bra ha kommit, jag hatar när det blir såhär! Men bara att göra det bästa av situationen, jag har verkligen fått in det tänkandet igen! Inte riktigt lyckats få till det på ett tag. Jag menar det är en sak att tänka så och en annan att verkligen känna så, och nu har jag börjat känna det igen! Känns väldigt sunt, det tillhör min livsstil, så ska det vara! :D Ouh jag vill verkligen ha den där kameran<3, men förra gången (eller förrförra) jag frågade mamma om jag kunde få en kamera var det inte ens att diskutera, men hon var himlans generös igår så borde få byta mot en kamera! Haha! ^^ Hon ska nog gå att övertala, i all fall nu när det verkligen finns motiv! Det är ju inte som om jag vill ha en ny kamera bara för att den är snygg, så...!

Ikväll är det sista Prison Break, jag tror jag dör! Undra om jag skulle klara av att se alla avsnitten igen, känns fan som om det skulle vara lika spännande och bra andra gången också, haha! ;) Undrar verkligen vad som kommer hända ikväll, jag har två teorier: Sarah hamnar i fängelse, Michael rånar en till bank och sen kommer det två säsonger till som handlar om att få ut henne? ^^ Eller: Allt löser sig, Sarah & Michael får varandra, Lincoln och dom flyr landet i segelbåten och lever lyckliga i alla sina dagar! Nu är det fan dags för en kyss igen i alla fall! <3

Snart kommer mammsi och lasse, och nu loggade min brasilianska vän in på msn! ^^ Ska verkligen försöka, eller som sagt ska i alla fall bli klar med naturkunskap uppgiften tills imorgon bitti! <3 Resten löser sig. Torsten är galen men jag tycker om honom i alla fall! PUSS

Det var länge sen jag la ut en bild (förutom kameran då). Så tänkte att det kunde passa med lite bilder på oss(mig och mitt ego)! <3

139037-57139037-58

Vill ha!

image56

Men det svider att det kostar pengar! Men ska jag i över huvud taget köpa en ny kamera ska den åtminstone vara bättre än den jag redan har, annars finns det ju verkligen ingen poäng med det hela! Den här lilla sötnosen har alla anti-skak funktioner som finns och man kan dessutom fota med den i dåligt ljus! Precis vad jag behöver inför Brasilien! Kanske istället för portugisiska kurs? Har ju redan beställt 
Rosetta Stone, fast från den här sidan (mer än 1000 kr billigare) så kanske är onödigt med en vanlig kurs? Kanske inte ens har tid med det! Nja asså jag kan verkligen inte bestämma mig, vi får se.. Skulle ju vara kul med en ny och bra kamera inför Brasilien, men så blir man rånad första dan och det var ju lyckat? Haha! ;)

Stress

Var tvungen att skippa jobbet idag, och skolan också för att i över huvud taget hinna med mitt liv! Satt alldeles för länge på vårdcentralen eftersom det blev strul. Fick nog en ytlig veninflammation på köpet! Den behövde jag i alla fall inte betala för! Stress säger jag bara nu, ska nog ut och jogga och sen duscha för att sedan återgå till koncentrationsarbetet!

Jag ska hinna med allting! /bella

Ny vecka, nya tag

Nanana... Idag blev det plugg och brasilien förberedelser istället för rensa och packa! Men det behövdes också! Allt mer och mer blir klart där inne, inte långt kvar nu! Wihi! Frågan är bara om allt är klart i tid... Vi får se! Ny skolvecka, men inte långt kvar tills sommaren nu och att jag ska få ta bort min tandställnig! Den 15 Juni smäller det, ska of försöka fixa till mig en tidigare tid, känns lite segt att ta bort den 2 dagar efter skolavslutningen, speciellt med tanke på att jag itne kommer se en kotte på typ mer än 1 år... Aja, måste sussa nu! Jag och mamma ska sova i nya lägenheten, hon har ingen säng här så jag hänkar på! Ska bli mys! Puss och godnatt (är lite smått nervo inför denna allt för fullbokade vecka).

Det börjar dra ihop sig

Oj hjälp, jag har verkligen RENSAT i mitt rum hela dagen, har kollat igenom ALLA kläder samt städar och rensat igenom mitt smink, smycken och sånt som låg i total mess lite överallt (det var verkligen hemskt, haha). Det är otroligt vad tiden rinner iväg och ändå känns det som om man hinner med så mycket? Visserligen är det ganska mycket med tanke på hur lång tid det faktiskt tar.

Alla tycker vi är galna som tror att vi ska kunna flytta in om en vecka (men vi har inget val). Det är ganska galet också, alltid sista sekunden! Men det är väl bara så vi är antar jag.. Nu vet jag var jag fått det ifrån! Hah!

Nej nu måste jag lägga tillbaka alla kläder som ligger utspridda över HELA min säng, haha illa! Sen ska jag sussa tidigt ikväll igen också och gå upp tidigt imorgon för att fortsätta rensa - och packa, skruva tillbaka lister, ställa in garderberna i mitt nya rum, göra matten, göra naturkunskapen, kanske börja bära in lite nya grejer i nya lägenheten - vi har redan burit in mammas (gamla) 140 säng (som ska bli min).  Den här helgen har jag avsatt för allt annat än sociala aktiviteter - annars kommer jag inte vara utflyttad nästa söndag!

Det kör kör sig nu - ta reda på blodgrupp, två inlämninsuppgifter och jobba på måndag, hämta pass och vara klar med explorica brever på tisdag, singing in the rain på onsdag, stor geografi inlämning på torsdag, 18-20-25-50 års fest på lördag(fan jag har varken blivit speciellt brun, lärt mig gå i högklackat eller tränat mig riktigt slim), vara utflyttad på söndag kväll (absolut senast måndag morgon)! MEN DET ORDNAR SIG! Allting löser sig, det är så livet fungerar! Sen måste jag flytta in hos någon några dagar tills båda badrummet och köket är klart, för innan det kan vi inte sätta på vattnet! Någon frivillig? Har packat min surviving-bag nu iaf, så det kommer inte gå någon nöd på mig för det!

Jag ska måla benen till min säng i metallic, förmodligen "stolpen" vid föntret i samma färg! Snart måste jag hem till mormor och hämta det jag ska ha (jättefina 50-tals lampor t.ex.), måste till ikea också och köpa lite grejer. Sen är min fråga? Var ska jag få plats med allting? Måste slänga/ge bort minst TRE gånger så mycket imorgon som jag gjort idag, för hela min garderobsvägg försvinner samt utrymmet under sängen, säg mig hur ska detta gå? Aja, allting löser sig ju alltid! ^^ Får lasta en del på mamma, typ sånt som verkligen inte är nödvändigt att det ska vara i mitt rum! Sen funtar jag på att köpa några skåp/hyllor med högblankt vita luckor från ikea också och sätta upp någon stans i mitt rum kanske? Dom är så sablans heta! Sen händer det nog inte så mycket mer med mitt rum innan jag flyttar till Brasilien! Har bestämmt mig för att inte ha den stationära datorn på mitt rum i alla fall, det ska inte finnas någon som helst anledning att gå in i mitt rum. Förutom för min del såklart! Men mamma ska ju köpa en egen bärbar så den bärbara vi har nu kommer så bli så gott som min (vilket den typ redan är men i alla fall). Öh, känns ganska onödigt med 4 datorer på 3 pers, men eh.. okej, det känns HEMSKT, men i alla fall!

Nä puss godnatt nu!

Torsdag

Jag är inte riktigt nöjd med min blogg, och inte heller har jag skirivit i den på tusen år. Känns nog lixom inte som någon ide att blogga om något, i och för sig händelserikt, vardagsliv i ett regnigt Sverige. Så fram tills nu har det nog egentligen bara varit en övningsperiod, eftersom jag sedan länge bestämmt att jag ska skriva blogg från Brasilien! Frågan är bara om jag ska ta bort alla inläggen i den här bloggen, skapa en http://fargknappar.webblogg.se/ eller hitta på något helt nytt? För känner att jag vill starta från noll när jag skriver från Brasilien, det ska inte ligga några gamla regniga sverigeinlägg i arkivet! NYSTART! Men tills vidare kan jag ju fortsätta att göra något halvdant av den här lilla saken! Jag ska nog inte ta bort några inlägg, men ändå så är ju fargknappar.blogg.se bästa adressen! I-landsproblem! ;) Å andra sidan bor jag inte i ett i-land så himla länge till, så jag kommer inte kunna ha några i-landsproblem, det känns ganska bra!

Jag har hur som helst lärt mig en sak sedan jag skrev sen sist: byggarbete kostar pengar! Det behöver inte bli bra, ingenting är samordnat eller organiserat, inget är som man tror, men det kostar en jävla massa pengar! Nu säger inte jag att vi betalat alla dessa jävla pengar och det är precis det jag lärt mig, byggarbete kostar pengar. Talar jag i gåtor? Mja, jag gör nog det! Men man ska nog inte alltid lita på sin intuition trots allt, det känns lite läskigt att inte kunna göra det! Men får försöka avgöra när jag/vi kan det och inte!

Just nu händer det lite väl mycket va, men det känns ändå som om jag hanterar det rätt bra! Jag klarar mig fin fint, även fast jag kanske inte har världens största livslust just idag! Eller inte sedan jag kom hem iaf, totalt livlöst är det här! Ganska ovant, här som alltid brukar vara så sprudlande av engergi. Men sånt här tär på krafter, det är något som jag också verkligen lärt mig!

Man ska inte ha för stora krav! :)

Måndag

bloggar är gay

Torsdag

Lov blir alltid som lov! Har inte hunnit så mycket idag. Ställde klockan på 9, men bara sov vidare och vidare - eh jag som inte ens gick och la mig sent. Gjorde i alla fall iordning en supergod frukost, hallon smoothie och fullkornsmackor med salami och avocado som jag åt framför tv'n. Min nya grej när jag är ensam hemma, känns så tomt att sitta själv vid bordet, skönt att ha tv'n som sällskap! ;) Känns ju lite stört egentligen, vissa människor klarar ju typ inte av att inte ha tv'n, radion eller musik på, vilket jag iof verkligen gör, har det för det mesta tyst om inte lite musik! Men just när man ska äta är tv'n jättebra kom jag på! :) *redan bella* Sedan fortsatte jag i alla fall att lägga in fler annonser på blocket (eftersom vi renoverar om hela lägenheten), har överenskommelse med mamma och lasse att om jag säljer allting och tar ansvar för det så får jag pengarna jag samlar in! Kommer nog bli några tusen på det, wehey! :D Vid 2 åkte jag in på yoga, kännde verkligen att jag behövde det med tanke på all stress, speciellt också när jag stressat upp mig så mycket på morgonen över allt som behöver göras, jag kommer nog bli utbränd känns det nästan som! Fast nu känns det bättre. =) Men yoga blev det inget, eftersom det hände en extremt obehaglig grej så allt blev inställt, så jag begav mig till H&M och köpte en klänning istället, solade solarium och begav mig sedan hemmåt igen eftersom alla var upptagna! Väl hemma vet jag inte riktigt vad jag gjorde, strulade med blocket annonserna så fixade mer med det. Lagade även middag, fortsatte på frysrensningen så blev 1 avocado med skagenröra till förrätt, sedan 3 quorn fillér och stuvad spenat och en tomat! Gott! Åt samtidigt som jag kollade på That 70's Show, framför tv'n såklart! :D Sen vet jag ej vad jag gjorde igen, men vid åtta kom i alla fall Kristin med påskägg till mig, lite sent men mitt första och jag var godissugen så det passade perfekt! Hon hjälpte mig att rensa bland alla mina grejer, måste ju rensa och packa på löpande band nu!

Nu försvann massa av det jag skrev så jag sätter punkt där! GODNATT!

Påskhelgen ur alla dess synvinklar

Nu är nästan allting färdigmålat, bara hallen och köket kvar nu! Vi hade annan-dag-påsk-middag mitt i renoveringsstöket, ställde in nya bordet på byggpappet på golvet och så satt vi där och åt allihopa i ett helt kalt men ändå urmysigt rum! Går ej att beskriva hur mycket bättre vardagsrummet blev efter att vi målade om det!

Okej, min renoveringsblogg gick åt helvete, jag erkänner! Jag har inte haft någon data-abstinens, eller i över huvud taget någon lust att sitta vid datorn alls i helgen! Ända sedan i torsdags har vi  alla fall målat och målat, hela dagarna - nästan iaf! Och idag blev vi klara, i alla fall med den delen där golvet ska slipas och lackas i veckan!

Imorgon är påsken slut och även målandet och det faktum att jag kunnat slita mig från allt annat jag har att göra! I veckan som kommer ska jag verkligen få saker och ting överstökat så jag får tid till annat i fortsättningen. Förstår dock inte hur jag ska hinna med allt, renovera, städa, rensa, packa, flytta, plugga, träna, planera och fixa mitt rum, vara ute i solen, ta reda på våren, fixa alla papper till explorica osv osv.. Kommer bli en hektisk tid framöver, vilket kommer kräva en bra planering! Allt ska nog bli bra ska vi se! =)

Egentligen är det ju inte så super mycket, men med tanke på hur jag gör för att få tiden att bara gå så blir det mycket haha! Slappandet och att inte göra någonting, skuta upp allt osv måste ju också hinnas med! Imorgon blir det i alla fall tid för att bocka för en del saker på min ska-göra-under-lovet-lista på förmiddagen, yoga vid halv 3 och sedan träffa lite folk! Therese fyller år också, ska nog bli kul.. inte för att något är planerat,..ännu iaf! Inte fören i helgen, men imorgon ska det väl allt hända något också! ;D Stor kisse nu ju..

Sitter och planerar mitt rum, kommer förhoppningsvis bli helt annorlunda än vad mina rum tidigare varit! Just nu är väggarna målade i någon gräddvit färg och ska nog behålla det också, inredningen får stå för färgerna och "it". Har många grejer på gång! Tänkte ju måla en fonvägg i metallic färg - nejlika eller cayenne, blir nog bara "pelaren" som blir i någon färg av det som sitter på väggarna.. Kanske lådan i taket också - bara för skojs skull! Resten har jag hyffsat stora planer för, även fast jag inte kommer få se det på ett år =( Så just därför kommer det inte bli så stora ingrepp ekonomiskt sätt, utan mest second hand fynd i roliga färger, kanske ett och annat från ikea osv.. Något kul måste jag ju göra, ska trots allt bo där i 2.5 månader ;D Inte lång tid tills vi flyttar nu känns det som, hoppas bara badrummen och köket är klara för bruk då, annar kommer jag bli inneboende hon någon bara så att ni vet =)

Har fått mycket träning de senaste dagarna i alla fall, målning - för er som ej visste är det en jääävla fysiskt ansträngande aktivitet. Även yoga och såklart en hel del bilåkning. Och Prison Break också!

Det är verkligen svårt att sammanfatta sitt liv i en blogg, just nu känns det som om alla delar flänger hit och dit och jag inte riktigt har koll på allt som händer.. Men det ska nog fixa sig! Skulle vilja shoppa kläder egentligen i alla fall - något jag veeeeerkligen itne behöver eftersom jag redan har för mkt men i alla fall! :O Förstår inte ens hur jag ska göra med garderober för att få plats med allting eftersom jag sorgligt nog kommer bli av med min garderobsvägg nu när vi flyttar (egentligen hatar jag garderobsväggar, menmen).. Kanske kan hitta något second hand även där .- palla dom tråkiga 60x60 vita lådorna som redan finns i lägenheten och palla ikea! Får hitt på något, för förstår verkligen inte hur jag ska få plats! Men med lite färg så löser sig allt! :)

Även många inkomstkällor på gång för hoppningsvis, allt som vi slänger ut och inte ska ha (allt från handfat till bokhyllor) har jag fått i uppdrag att sälja och får även 100% av det jag samlar in, kommer nog bli en hel det på det! Jobbet på pronto tas upp snart igen, så kommer även få den lönen snart också! =) Sen har jag eventuellt ett sommarjobb på g, får se hur det blir med det! Sen finns ju alltid mormor! <3

Måste köpa solglasögon också =) Mina guldiga och rosa jag köpte i en lanthandel på öland förra sommaren sitter på lite dåligt, annars så är det stort <3 på dom! Måste börja umgås mer med Julia igen också, hallå lix? Helgen är planerad redan också, känns som ett mycket säkert kort! Blir förhoppningsvid väldigt livat även i veckan, mixat förståss med hårt arbete och yoga! :)

Nu blev det en hel del, men du får sköta om dig Bella! <3 Puss&Kram

I am gonna Kill Bill

Nu blev det ändå så sent, att det kan lika bra bli ännu lite senare. Skickade precis in en sv-uppgift, bara 12 minuter försent! Bara för att min förberedning inför imorgon tog en sån tid. Har sammanlagt skickat in 2 uppgifter till skolan idag, känner mig så duktig! Alltid skönt att vara i tid (12 minuter hit eller dit). Har även varit på ett meningslöst utvecklingssamtal i skolan, målat, ätit på mcdonals, fått köksbordsleverans osv =) Låter ju inte som så mycket, men var nog målningen som tog en sån tid.. Men det är kul så jag ska inte klaga!

Blir seriöst nervös av hur det ser ut i lägenheten, allt kakel är borta i det stora badrummet och jag kan inte på något sätt föreställa mig att det någonsin kommer kunna bli ett badrum igen! Men har börjat få någorlunda bättre insikt i hur sånt här går till, men fortfarande det gör mig neervööös! Aja, får helt enkelt lita på dom som kant sånt där.. hehehe.. :/

Ne nu ska jag sova, urs blä blir för lite sömn inatt, men vad gör man itne för skolarbetet! :) Imorgon är det påsklov, SKÖNT! Ska göra en riktigt jävla bra planering och bli av med en hel del bördor..

Sussa sött


image55

Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda

Bara 2 skoldagar sen är det påsklov och då ska jag faktiskt försöka ta tag i saker och ting, och det ska verkligen lyckas! Det funkar som det är nu också, men skulle kännas skönt. Inte för att något är så hemsk att det behövs en radikal förändring, men ändå, saker och ting ska förnyas och jag ska lyckas! Oj, nu lät det här säkert ganska allvarligt, men det är inte alls så allvarligt som det låter! ^^

Alla dessa modebloggar, jag skulle verkligen aldrig kunna ha en modeblogg, lägga upp dagens outfit, ge tips, berätta var jag köper allt osv. Jag är helt enkelt för ego, haha! Okej, det är ett sätt att visa upp sig, och det kanske inte är tillräckligt med att folk ser än på stan, i skolan, på jobbet osv.. Men jag är helt enkelt för ego, jag vill inte att någon ska kunna kopiera min "stil", vill inte dela med mig, vill inte ge några tips! Haha, helt klart ego! Sen är jag väl inte heller alltid på top när det gäller dagens outfit, men fortfarande klär jag mig på ett sätt för att jag vill klä mig just så! Jag är faktiskt väldigt nöjd med min "stil", kandske att lite mer engagemang och ork inte skulle skada, och kanske skulle det vara roligt att visa upp sig! Men, det tar emot, ego, ego, ego! ;) Kanske inte är egocentriskt men i alla fall, jag väljer nog att lägga min tid på annat! Fast man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda!

Om jag ska blogga om någonting är det nog vad jag gjort under dagen, nya konstiga påhitt, rapporter på saker och ting och random thoughts! Alltså precis exakt vad som faller mig in för stunden, passar ofta bra att berätta om sin dag! Bara sådär gå igenom vad man håller på med, så man inte glömmer bort sig själv typ!

Så, imorse var jag nästan påväg att sova vidare, men så tänkte jag ett steg längre och gick upp och var med på alla lektioner! Ganska radikalt, för ett år sen hade jag nog sovit vidare, förmodligen också för ett antal veckor/månader sen! Det var ganska tur att jag gick upp ändå, mår alltid bättre av att gå upp tidigt och sysselsätta mig, jag är nog en morgonmänniska som inte kommit ut ur garderoben ännu! Fick sedan tillbaka ett ekologi prov, MVG :) Trodde jag seriöst inte, så var en glad överraskning! Sedan löpte dagen på... Cyklade både till och från skolan, urs lite för kallt var det men träning så det heter duga på min halvdana och tröga men jättesöta cykel!

När jag kom hem kunde jag såklart inte slita mig från att gå in i lägenheten och spana, mitt lilla badrum var totalt upp och ner, haha! Dörren som satt på väggen vi rev igår var uppsatt i en annan öppning, blev chockad haha! Men bara älskar att gå omkring där inne och glömma mig bort - trots att det ser ut som ett bombnedslag! Fast det är ganska fint ändå! ;) Kunde såklart inte hindra mig själv från att spackla lite innan jag gick in till vårt andra hem för att plugga, åtminstone lite! Som vanligt har en eftermiddag flygit förbi mig igen, till skillnad från andra har jag i alla fall fått lite gjort! Får göra resten av det nödvändiga imorgon innan skolan!

Kunde inte heller slita mig från att gå in en snabbis på Stadsmissionen innan jag cyklade hem, köpte en jättefin lite metallic-vit kofta! Eftersom mamma inte kom hem fören precis nyligen och jag inte fick ngn middag, blev det en cykeltur upp till ICA också för att köpa avocado och cream fraise (kan ej stava), ibland umgås jag ganska mycket med mig själv?


Oj nu blev det ett långt inlägg, säkert inte så många som läser! Men har ju kommit fram till att min blogg inte är speciellt mycket till för andra, utan mest för mig själv! Skönt att skriva av sig och liksom skriftligt redogöra för sig själv var man står någonstans!


Lite bilder från renoverings-stöket! Observera att ingenting kommer vara sig likt inom en månad! :)

s? kan det g?lilla badrummets? kan det tydligen ocks? g?sven jobbar med d?rren
mitt rumilla
n?got f?r mig att gilla den h?r bildenvardagsrummet

Jag <3 att spackla

Äntligen den riktiga Prison Break känslan igen! <3 Har legat lite lågt ett tag, men idag var det sådär riktigt bra att man bara inte kan göra annat än att känna djupt inne i hjärtat hur bra det är! =) Haha! Idag rivdes väggen och nästan hela badrummet, tog en del bilder, men får bli en annan gång för nu ska jag sova! Har i alla fall spacklat istället för att plugga idag, och sånt är livet! Måste nog ta en allvarlig titt på min studieteknik och renovera lite även där! Men som sagt, allt löser sig alltid! Det kommer en dag imorgon också! Vår hantverkare Sven är bara för skön haha ;), han har visat massa ritningar för mig och vill att jag ska byta musik på hans iPod hela tiden, haha! ;) Nu ska jag som sagt sova, för snart är det imorgon!

Pussar

Monday

Woke up this morning, started to sneeze . I had a cigarette and a cup of tea. I looked in the mirror, what did I see? A big black cloud hanging over me. I switched on the radio and nearly dropped dead, the news was so bad that I fell out of bed. I had another sneeze and I blew my nose. I'd really like to change the world and save it from the mess it's in. Got to be a Superman to survive.

139037-46

1:a april

Renoveringen är i full gång, egentligen fick vi tillgång till lägenheten i fredags men eftersom jag sa 1:a april, så blir det idag, den 1:a april som min renovering&inrednings-blogg börjar! Kanske inte är intressant att läsa om, men för mig kommer det vara kul att kolla tillbaka på sen när allt är klart! Så från och med nu är bloggen bara till för mig själv, och lite för therese! =) Igår var inhandlingsdag, frågan är ju bara varför vi inte gjorde det förra helgen, men bättre sent än aldrig! Idag har vi bara skruvat bort lister, gardinstångsfästen och massa annan skit som fortfarande satt kvar i väggarna, jag kommer nog ha träningsverk imorgon haha! Snart har vi täckt alla golven, började även med att spackla och slipa tapetskarvar idag! Imorgon börjar rivning av vägg och så småningom badrummen! Så fort väggen är borta blir det till att måla tak, väggar och sen slipa golven! Där emellan kommer läggnings av golv, kakling av badrum och ombyggnad av kök in! Kanske borde tagit ordentliga före-bilder innan vi började röja därinne, men nu är det försent! Får bli mitt-i-processen bilder istället! Och självklart efter-bilder, och sen inflyttningsfest! =) Det var en ungefärlig planering, förhoppningsvis kommer allt mer i detalj den kommande månaden, ska försöka få in bilder också! Wehey ;D Den 29:e april måste jag och mamma flytta in, så för åtminstonde ett fungerande hem är det deadline!

Bara 3 skoldagar kvar nu, och likaså 3 inlämningar! På torsdag kommer jag känna mig hemskt befriad, dock är det mycket jag ska hinna med på lovet också! Får planera bra så jag inte bara går och har ångest hela tiden haha =) Kommer bli ett långt och skönt lov, med mycket träningsverk och färgstänk! Ska även försöka klämma in lite shopping, festande, övertalningsprocesser etc, etc. Nej nu ska jag nog sussa sött, ska bara vänta på att badrummet blir ledigt (eftersom vi än så länge bara har ett :@)!

Eftersom ingen annan tar hand om tesso måste jag göra det när hon är ute på farliga äventyr mitt i natten, inget ska få hända min lilla actionpuff! <3 Haha, ni som.. ni vet vilka ni är, så gör man bara inte! Punkt slut, det är en oskriven regel! Det finns så mycket sjukt och stockholm är på tok för litet (svårt att andas), så man gör varken så eller så! FY SKÄMS!

Pössar till nästan alla, speciellt till kinks<3